Travel & Event

Travel & Event AS ble etablert i 2006 og har kontor på Bryne. Organisasjonen er smal og kostnadseffektiv. Våre ansatte har alle lang erfaringer fra reiselivs virksomhet.

paris-300x185
Firmaet har fra oppstart dato satses på reiser til inn – og utland og har gjennom disse årene opparbeidet seg en stor og fornøyd kundekrets. En av fordelene ved å velge Travel & Event AS er vår nærhet til kunden og særlige kunnskap om det markedet vi betjener.

Vi er tilgjengelige for møter med kunden fra første henvendelse til reisen er gjennomført. KVALITETEN PÅ VÅRE TJENESTER Vi har erfarne og pålitelige samarbeidspartnere i hele Europa og verden for øvrig. Samarbeidspartene er kvalitetssikret av Travel Event AS, og har alle solid kunnskaper om sine respektive områder. De leverer tjenester til svært konkurransedyktige priser. I samarbeid med vårt betydelige kontaktnett har vi gjennomført oppdrag rundt omkring i verden til våre kunders tilfredstillelse. REISEGARANTIEN « VI LEVERER» Dette betyr følgende:
  • Omgående tilbakemelding på forespørsler.
  • Tilbud utarbeides innen 48 timer (hverdager) og uten kostnad for kunde.
  • Ingen prisoverraskelser etter at tilbud er oversendt.
  • Tilgjengelig/betjening 24/7 uten kostnad.
  • Egen kontaktperson under hele prosessen fra planlegging, gjennomføring og evaluering av tur.
  • Reiseapplikasjon for smarttelefoner som inneholder program for reisen, herunder detaljer om flyavganger, hotell, kart, viktige telefonnummer mm.

travelevent

https://www.travelevent.no/