Velkommen til Jærske horisonter i Forum Jæren

På jærske horisonter inviterer Validé Jæren til et koltbord av innovasjon og næringsutvikling onsdag 18. mars i 18 etasje i Forum Jæren. Arrangementet er skreddersydd for Jæren og entreprenørskapstradisjonen som allerede lever sterkt her.

dsc 0894
Et av Validés formål er å skape morgendagens konkurransedyktige bedrifter, og de vet at innovasjon skjer i skjæringspunktene mellom ulike vinklinger. Derfor inviterer de innovatører, industri, fagfolk, forskere, investormiljøer og andre interesserte til å møtes og se på overordnede satsninger, noen av de siste teknologiske utviklingene, kundeperspektiv og litt om muligheter som finnes til støtte for forsknings- og utviklingssprosjekter.

Se program og reigstrer deg her (høyre hjørne) for å delta på arrangementet.
Du kan og registrere deg via mail eller ring forretningsutvikler Anne Helen Eide i Validé på 986 722 69.

Gjennom denne innovasjonsdagen ønsker Validé blant annet å bidra til større dynamikk og tettere nettverk i regionen.

– Jæren har noen styrker som er spesielt interessante i årene som kommer, som robotisering, automasjon, maskinering og matproduksjon. Ved å bidra til at dyktige jærbuer og andre ressurspersoner fra regionen løfter blikket og blir bedre kjent med hverandre og hva som foregår rundt seg, tror vi at verdifulle vinklinger, perspektiver og samarbeid kan oppstå på lengre sikt, forteller forretningsutvikler Anne Helen Eide i Validé, og som også er ansvarlig for Validé Jæren.

Dette er en av måtene Validé ønsker å bygge opp under entreprenørskapskulturen i regionen. Det er første gangen Validé arrangerer dette.

– Vi får se, lytte, lære og utvikle dette etter hvordan det treffer. Vi har allerede 60 påmeldinger fra ulike, spennende fag og roller. Men vi har ennå rom for flere, så dette gleder vi oss til, sier Eide.

Påmeldingsfrist fredag 13. mars.