Trendmesse på Forum Jæren

Torsdag 18. januar presenteres årets trender på Vidsyn i 18. etasje på Forum Jæren. Her får besøkende lære om siste nytt innen hår og makeup, bil, dameklær, herreklær, sosiale medier og interiør.

Kvinnene på Arne og Hulda gleder seg til trendmesse 18. januar - og til feiring av 30-årsjubileum i vår.
Kvinnene på Arne og Hulda gleder seg til trendmesse 18. januar - og til feiring av 30-årsjubileum i vår.
– Jeg opplever at jærbuer er opptatt av hva trendene er, og gjerne vil ha litt inspirasjon, sier Møyfrid Hoff, daglig leder på Frisørsenteret Arne og Hulda, som står bak arrangementet.

Les mer om arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/197523390806691/

Positive jærbedrifter
Det er første gang det arrangeres trendmesse på Forum Jæren. Møyfrid fikk ideen da noen av hennes ansatte ønsket et lite kurs om hva som var på mote innen hår og makeup. Da tenkte hun at kundene sine og andre kanskje også ville lære mer om dette, samt trendene i andre bransjer som stadig fornyer seg. 2

– Jeg fikk et innfall om at det kunne være kjekt å gå på, siden det ikke finnes noen slike tilbud her, og slengte meg utpå. Jeg forhørte meg så med ulike gode jærbedrifter om hvorvidt dette var interessant for de, og alle jeg snakket med var veldig positive til å være med! Så nå ønsker vi, Bavaria, IIS Woodling, Eikhi, Skarp kommunikasjon, Bostil og Hus 24/7 velkommen til Vidsyn 18. januar for en annerledes kveld med mingling og inspirasjon, inviterer Arne og Hulda-sjefen, som gleder seg spesielt mye over at hennes frisørkunde Gunn-Rita Dahle Flesjå takket ja til å være konferansier.

Vil du avholde arrangement på Vidsyn? Les mer her: http://www.forumjaren.no/vidsyn-konferanse-selskap
 

– Aktuelt for alle

Billettene koster 200 kroner, og inkluderer, i tillegg til inngang på et interessant arrangement, også sandwichkanapeer, gode tilbud og mulighet til å vinne flotte premier. Møyfrid påpeker at de ikke skal presentere noen fasit for hva man skal kjøpe eller hvordan man skal se ut, men bare vil gi litt inspirasjon til trendy jærbuer.

– Alle må finne sin egen stil og gjøre sine individuelle valg, men jeg tror det er mange som finner det interessant å høre hva som er siste nytt i de ulike bransjene. Det er stadig utvikling i disse bransjene, så jeg mener denne trendmessen er aktuelt for alle, både menn og kvinner og alle aldersgrupper.

– Dette skal være en sosial affære, der man kan mingle og folk som tenker på å gjøre en endring i hus, bil, klær eller stil får se hva mulighetene er. Tanken er at vi skal presentere hele bransjen, ikke bare vår egen bedrift. Men hver av bedriftene som er med skal også stille med en premie, så alle som kjøper billett har et lodd med mulighet til å vinne en hyggelig overraskelse, forteller Møyfrid, og forklarer at man på grunn av matservering må bestille billett i forkant av arrangementet. 

For å kjøpe billett til arrangementet, kontakt booking@vidsynbryne.no.


Utsikt, samarbeid og 30-åring

Arne og Hulda Frisør og Hudpleie har holdt til på Forum Jæren siden 2010, og samlet hele driften her på huset i 2015. Møyfrid forteller at de trives svært godt i lokalene, og at det gode miljøet her var noe av grunnen til at hun ville avholde trendmessen på Vidsyn. 

– Det er også en mulighet for flere til å besøke Forum Jæren og få nyte den fantastiske utsikten utover fabelaktige Jæren. Vi ønsker å bidra til mer samarbeid mellom lokale bedrifter, og dette var en god mulighet til å gjøre det. I tillegg er vi trygge på at Else og Mette på Vidsyn gjør at det blir et flott arrangement, sier Møyfrid, og forteller samtidig at alle som har kontor på Forum Jæren i januar får 20 prosent rabatt hos Arne og Hulda, som for øvrig blir 30 år i år. 

– Vi skal feire jubileumet med et stort arrangement sammen med Bryne Rotaryklubb og Vidsyn/Forum Jæren på biblioteket 7. april. Alle inntektene herfra vil gå til Good Hope barnehjem i Kenya, og det er veldig kjekt å kunne bidra til en god sak samtidig som vi får feire. Så jeg ber alle følge med for mer informasjon om hva som vil skje der!

Vil din bedrift leie lokaler på Forum Jæren? Ta kontakt!