Tilgjengelighet og eksklusivitet

Lokalet i 1. etasje i Forum Jæren er midt i blinken for Reime varmepumper & spa. I den trafikkfylte Hetlandsgata er bedriften godt synlig med sine produkter i vinduene.
 

dsc 0688 web
Reime varmepumper & spa flyttet inn i helt nye lokaler i 4. oktober og har for første gang en butikk, hvor de viser frem varmepumper og boblebad.
 
dsc 0672 web– Vi møter mange folk her og får vist varene vår til de som går forbi – både de som skal til biblioteket og til de som skal inn hovedinngangen til Forum Jæren, forteller daglig leder Kjartan Reime.   

I Forum Jæren er det over 60 bedrifter med flere ansatte.
 
– I bygget er det flere bedrifter med flere besøkende. Dette er en av de mest sentrale gaten i Bryne, og vi merker at den gode synligheten og tilgjengeligheten til butikken har blant annet gitt økt salg av varmepumper, sier Reime. 

Vi hjelper deg med å finne rett varmepumpe til ditt hjem. Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring! 
 

Unik utstilling

Reime varmepumper & spa har doblet omsetningen på varmepumper i oktober og november i forhold til i fjor. I butikklokalet kan du se varmepumper i naturlige omgivelser. Det er det flere forhandlere som ikke har.

– Det er uvanlig med en slik miljøutstilling. Hos oss får du se og høre hvordan varmepumpene fungerer. Det gir en annen følelse enn å kun se produktet i en eske eller på en webbutikk, sier Reime. 
  • Henning Lende og Kjartan Reime.

  • Henning Lende og Kjartan Reime viser frem varmepumpe i naturlige omgivelser.