Store forandringer i 17. etasje

Haver flyttet inn i Forum Jæren i januar og har pusset opp hele etasjen med nye overflater, og utvidet staben.

dsc 0825
– Det har utvilsomt vært et løft for oss med nye og moderne lokaler. Vi har forsøkt å få samme uttrykk her i Forum Jæren som våre nye lokaler i Næringslivets hus i Stavanger. Jernbanesporet binder kontorstedene sammen, forteller Bjarne Bekkeheien som er advokat og partner i Haver Advokatfirma AS.
 

Vekst

Den nye lokasjonen i Forum Jæren gir Haver en større mulighet for vekst og synlighet på Jæren.

Bjarne Bekkeheien

 – Vi skal bli flere medarbeidere som kan styrke kompetanseområdene våre og håndtere en stadig voksende oppdragsmengde. Bryneavdelingen i Haver har lang og solid erfaring med forretningsjus, og med særlig styrke innen fast eiendom, bygg- og anlegg, erstatningsrett, konkursbo og selskapsrett, forteller Bekkeheien. 
 
dsc 0847dsc 0840

Masterstudent Estrid Nærland (24) har takket ja til fast stilling i Haver etter masteroppgaven er levert inn til sommeren. Vigrestadjenta er fornøyd over jobbtilbudet og gleder seg til å begynne å jobbe i advokatfirmaet på Bryne.
 
– Jeg startet først som trainee og avtalte å skrive masteroppgave innen erstatningsrett i Haver. Jeg veksler mellom kontorene i Stavanger og i Bryne og jeg trives godt her - både faglig og sosialt. I tillegg er det en stor fordel at det er lokalt, sier Nærland. 
 

Flotte lokaler

17. etasje byr blant annet på 3 møterom, et flott felles oppholdsrom med stor skjerm til konferanser/møter, samt 10 advokatkontor.
  • Møterom 1.

  • Mørerom 2.