Sammen i hvert fall fem år til

Compendia har forlenget sin leieavtale på Forum Jæren. Oddvar Håland og Tommy Kvia er glade for å ha fornyet sitt samarbeid, og begge parter er nå klare for å satse på fremtiden i høghuset på Jæren.

Oddvar Håland og Tommy Kvia gratulerer hverandre med at Compendia forblir på Forum Jæren.
Oddvar Håland og Tommy Kvia gratulerer hverandre med at Compendia forblir på Forum Jæren.
Siden sommeren har Compendia vurdert om de skulle bli værende i 11. og 12. etasje på Forum Jæren, eller om de skulle innta nye lokaler et annet sted.


– Til slutt endte vi opp med at å bli værende Forum Jæren var det beste alternativet, og vi har nå signert en fem års forlengelse av leieavtalen. Det har vært en produktiv prosess med god dialog, og vi er veldig fornøyde med at vi nå skal kalle Forum Jæren for vårt hjem i hvert fall frem til 2023, sier Oddvar Håland, administrerende direktør i Compendia.

Det er også daglig leder Tommy Kvia veldig glad for.
 
– Compendia er en av våre største leietakere, og da er det selvsagt veldig kjekt at de har valgt å forlenge hos oss og er med på den videre satsingen på Forum Jæren. Vi skal holde dette produktet attraktivt og stadig forbedre det, både for å tiltrekke nye leietakere og beholde de eksisterende, sier han.

Les mer om Compendia her
 

– En stor tillitserklæring

Det var dog ingen automatisk prosess at Compendia forlenget kontrakten. Selskapet, som har 30 ansatte og har holdt til på Forum Jæren siden 2009, satte på sensommeren sammen en gruppe som skulle vurdere ulike kontoralternativ fra Bryne og nordover, og hadde samtaler med flere potensielle utleiere.

– Det er jo naturlig å tenke at gresset kanskje er grønnere andre steder, men jo lenger ut i prosessen vi kom, jo sikrere ble vi på at Forum Jæren er det riktige stedet for Compendia. De ansatte trives godt, vi har nærhet til offentlig kommunikasjon, og det er attraktivt for kunder å besøke oss her, sier Oddvar.

– Det er en stor tillitserklæring at Compendia etter å ha sondert markedet valgte å bli her på huset. Det tar vi med oss videre. Vi skal jobbe hardt med å stadig fornye og forbedre tilbudet her, slik at andre leietakere foretar det samme valget, nye leietakere blir interessert i å komme hit, og Compendia fornyer igjen om fem år, fastslår Tommy, og sier at de ennå har ledige lokaler til bedrifter som ser etter et nytt, godt hjem, og at de har løsninger for både små og store selskaper, enten det gjelder korttids- eller langtidsleie.

Les mer om kontormuligheter på Forum Jæren her
 

Fremtiden på Forum Jæren3

Forum Jæren-lederen sier at de har brukt høsten på å gå opp terrenget sammen med de fleste leietakere på huset.

– Vi har tatt en fot i bakken for å lære hvor de står, hvordan driften går og hva de ser for seg videre. Målet er å få med alle som er her videre, så vi har naturligvis snakket om forlengelser for de som nærmer seg slutten av nåværende kontrakt. Å ha forutsigbarhet i leieinntektene gjør også at vi har mer rom for å virkelig satse for fremtiden og fornye huset, sier Tommy, som regner med å kunne presentere flere kontraktsnyheter i tiden fremover.

– For vår del var stabiliteten i driften på huset, det gode miljøet her, og hvor attraktivt det er for både kunder og ansatte de viktigste årsakene til at vi valgte å bli værende. Vi har troen på Forum Jæren, og syns de har spennende tanker om fremtiden. Det ville vi være en del av. Jeg tror mange andre leietakere her vil komme til samme konklusjon. I tillegg er det en fin fleksibilitet i bygget – om vi skulle vokse, er det mulig å finne løsninger her, der vi kan bytte etasjer eller tilpasse nåværende lokaler, forklarer Oddvar.

Vil du vite mer om hva Forum Jæren kan by på? www.forumjaren.no/kontakt