Søker etter trafikklærer i nytt lokale

Bryne Trafikkskole har flyttet inn i moderne lokaler i Forum Jæren, etter 32 år i Hetlandsgata 20, som skal selges. På grunn av økt etterspørsel søker de etter ny trafikklærer.
 

gaute
Daglig leder Gaute Sandanger åpnet dørene i nytt lokalet 1. august, og har lenge ønsket seg en oppgradering av lokalet til noe mer moderne.
 
– Det gamle lokalet skulle selges. Da valgte vi å avslutte leieavtalen og satset på videre drift i 1. etasje i Forum Jæren. Det er mange som går forbi her både i helger og når skolene er åpne. Det er viktig for oss å ha lokasjon til togstasjonen, da mange av våre elever tar toget, forteller Gaute. 

lokale
Bryne Trafikkskole trives i nye lokaler i Forum Jæren. 

m%c3%b8terom
Flott og lyst møterom.

Er du på jakt etter moderne lokaler på Bryne? Se ledige lokaler her i Forum Jæren. 
 
 

Ledig stilling

Bryne Trafikkskole er på jakt etter en trafikklærer for å blant annet få unna etterslepet av koronastengingen. Gaute forteller at det er spennende å være trafkkklærer.
 
– Hos oss skjer det alltid noe spennende. Hver eneste dag. Men da sier jeg til eleven at nå kjører du for fort, smiler han.

Bryne Trafikkskole ble startet tidlig på 80-tallet. Den ble startet av Gautes far, Eirik Sandanger og Leif Ørland. De startet også Sola Trafikkskole, og sammen med andre trafikkskoler gikk de sammen og dannet Team trafikkskole. På midten av 80-tallet trakk Eirik Sandanger seg ut og startet Bryne Trafikkopplæring.

– Jeg ble ble ansatt som trafikklærer i Bryne Trafikkopplæring i 2001 og startet i 2011 opp eget firma, som vi i dag kjenner som Bryne Trafikkskole. Nå har Bryne Trafikkskole overtatt alt etter Bryne Trafikkopplæring, sier Gaute.

beliggenhetmona

Mona Storegraven som har jobbet hos Bryne Trafikkskole siden 2016, forteller at tilbakemeldingen fra elevene har vært svært positive.
 
– De fleste som kommer til oss har blitt henvist av andre fornøyde elever. De føler vi bryr oss og at vi har dyktige trafikklærere, sier Mona.