Rigget for fremtiden

Å drive reisebyrå, etter pandemien tok sitt grep om verden, ble en svært krevende affære for vår næring. Til tross for dette klarte daglig leder Arild Otto i Travel & Event å fortsette driften med å satse stort på samarbeidspartnere, samt nasjonale reiseområder og eventer. 
 

fb bilde s
Travel & Event har flere leverandører i utlandet, og Otto synes det er kjekt å kunne vise frem Bryne fra sin beste side med utsikt over Jæren fra 16. etasje i Forum Jæren. Her har reisebyrået holdt til de siste to årene sammen med flere andre bedrifter.
 

Spiller hverandre gode og sterke


Otto trives godt med de andre bedriftene i etasjen og ellers i bygget. Gode fasilitetene i Forum Jæren gjør det gunstig å ha bedrift her. 
 
– Vi har et veldig godt miljø. Det er gode, ærlige folk å sparre med og på den måten spiller vi hverandre gode. I Forum Jæren får vi en all inclusive deal, med flotte arbeidslokaler, møte- og konferanserom, internett, kantine og nærhet til togstasjonen, forteller Otto.
 

Norge ble nytt satsingsområde


Otto startet Travel & Event i 2002. Med mange gode år, har han bygget seg et godt fundament å stå på. Både når det gjelder trofaste kunder og leverandører i Norge og utlandet.
 
90 prosent av de som reiser med Travel & Event reiser til storbyer i Europa for å kjenne brisen og varmen fra Barcelona, smaken av storbylivet i London eller få historisk påfyll i Berlin.
 
Frister det med storbytur? Bestill her. 
 

Store muligheter med skreddersydde utflukter


Otto så tidlig at det var ingen på Jæren som arrangerte skreddersydde utflukter. I starten var det også ikke så mange som reiste til utlandet. Med å bygge stein for stein klarte Otto å ta posisjon i et stort marked. I Travel & Event får du personlig oppfølging, og én person å forholde deg til.
 
– Folk trenger noen som kan lage et skreddersydd program. Hos oss får du det. Om det er teambuiding-arrangement til 10 eller 2000 stykker, vennetur til London eller Barcelona, studieturer i utlandet eller naturopplevelser i Lofoten som frister, så ordner vi det. Målet er at du skal få en best mulig opplevelse og ha det gøy på utfluktene vi arrangerer, uten å bruke ekstra tid på planlegging.

Otto har erfarne og pålitelige samarbeidspartnere i hele Europa, og har opp gjennom årene tilegnet seg et stort kontaktnettverk og kunnskap på hva de ulike samarbeidspartene kan tilby i sine områder. Planlegger du en tur, men ønsker ikke å bruke all tiden på å planlegge flyruter, hotell og andre aktiviteter? Ta kontakt med Arild Otto i Travel & Event.
 
Ta kontakt i dag, og få et skreddersydd program som passer perfekt for deg eller din bedrift.

fly2022 s 

Snart fullbooket


Hvert år står to Boeing 737 klar for å frakte reiselystne mennesker til Alpene hvor de kan stå på ski i flotte omgivelser og spise østerriksk mat. I fjor da alt ble stengt ned på grunn av koronaviruset, ble denne turen naturligvis avlyst.
 
For alpereisen i 2022 er turen nesten allerede fullbooket med reisesultne rogalendinger som gleder seg til å sette skoen ned på østerisk jord med alpeluft i håret. Ønsker du å bli med? Les mer om helgeturen fra Sola til Salzburg 20. januar 2022.
 
– Folk er enormt sultne til å reise. Jeg er klar for 2022 og gleder meg til å gi kundene mine den komplette følelsen det er med å reise til en ny destinasjon. De har lyst å reise, få følelsen av å komme seg litt vekk og kjenne på andre kulturer, sier Otto.