Rendyrket advokattjenester

Etter ti år som advokat og partner i Projure, valgte advokat Trond Bjørnsen i 2019 å starte Bjørnsen Advokatfirma. Bjørnsen Advokatfirma har spisskompetanse innen forretningsområdene eiendom, entreprise og industri.
 

some insta bjornsen
Bjørnsen Advokatfirma består foreløpig av tre ansatte og holder til i 9. etasje i Forum Jæren. Her har de rom for vekst. Lokalet består av fem kontorer og to møterom.
 
– I løpet av en 2–3 års periode ønsker vi å ha et fagmiljø med fem dyktige advokater med spisskompetanse innen våre fagområder, sier Trond Bjørnsen.
 

Rendyrking av fagområder


Bjørnsen Advokatfirma har rendyrket forretningsområdene eiendoms- og entrepriserett og avtale- og kontraktsrett, herunder offentlige anskaffelser. Firmaet bistår av store og små aktører i eiendoms-, bygge- og anleggsbransjen. De hjelper også bedrifter innen mekanisk industri samt leverandører til oljeindustrien.

– Jeg opplever at det er en trend å finne nisjer, uansett hva man driver med. Vi er egentlig en gründerbedrift, som startet med å rendyrke spesifikke fagområder. Det er spennende om man kan bygge noe fra start.

Se de ulike rådgivningspakkene her. 
 

Spesialiserer seg lokalt


Trond drev Bjørnsen Advokatfirma i ett år før Lars Heskje ble ansatt i 2020. I april ble også Kristoffer Klovning med på advokatteamet. Til sammen har de lang erfaring og høy kompetanse innen eiendoms-, entreprise-, avtale- og kontraktsrett. Bjørnsen tilbyr tradisjonelle advokattjenester til både bedriftskunder og privatpersoner.

– Vi kjenner og forstår kundene våre godt. Vi har i hovedsak lokale kunder fra Stavanger, Sandnes, Bryne, Egersund og omegn. Det er mye spennende som skjer innenfor bransjen. Derfor er Forum Jæren på Bryne et perfekt sted å være ut ifra forretningsidé og målgruppe.
 
Er du på jakt etter en god advokat med spesialkunnskap innen eiendoms-, entreprise-, avtale- og kontraktsrett? Ta kontakt her.
 

Høy trivselsfaktor i Forum Jæren


– Det er helt naturlig for oss å ha lokaler i «Næringslivets hus» når vi driver et advokatfirma. Her er det effektive lokaler sentralt på Bryne med gode togforbindelser. Vi benytter oss ofte av møterommene i 18. etasje. Vi har alt vi trenger her, god felles kantine og eget kjøkken i lokalet, sier Trond.

Er du på jakt etter lokaler i Forum Jæren og lyst å bli en del av familien? 

Trond trives godt i Forum Jæren, og synes det er et godt miljø av bedrifter på bygget. Ettersom bedriften har vokst har han hatt lokaler i ulike etasjer i Forum Jæren. I april flyttet de opp til et større lokale i 9. etasje med eget møterom.