Opp og frem for Megabite Reklamebyrå

– Vi styrker laget og flytter fra sjette til større lokaler i niende etasje i Forum Jæren, sier daglig leder Roar Hasle i Megabite Reklamebyrå.
 

img 9973 rune%26per1
Til tross for koronavirus og tøffe tider merker Megabite stor pågang fra kunder. Derfor har reklamebyrået flyttet inn i større lokaler i 9. etasje.

– Vi har sterk tro på regionen og har et ønske om å løfte byrået videre, derfor ansatte vi Rune Langemyhr som markedsrådgiver og Per Andersen som rådgiver for digitale- og sosiale medier i våres og på sensommeren.

Vi er positivt overrasket over trykket i markedet og merker at det mange bedrifter i regionen som har fokus på å bygge merkevare, markedsføre seg og som satser tross «gråe skyer på himmelen» og en del usikkerhet.

Det har aldri vært snakk om å ha lokale en annen plass enn Forum Jæren.

– Vi trives svært godt her i huset. Forum Jæren inneholder et stort mangfold av bedrifter med unik kompetanse, og vi deler etasje med fine folk i web- og app utviklingsselskapet Grensesnitt. Dessuten er høyhuset nær togstasjonen, som bringer oss kjapt og enkelt til vårt kontor i Egersund Forum og ikke minst til våre kunder nord for Skjævelands brua, sier Hasle.
 

Bidrar til ytterlige vekst


Rune er en del av ledergruppen og skal bidra til ytterligere vekst og skal styrke vårt tjenestetilbud særlig innen strategi, rådgiving og konseptutvikling.  

thumbnail rune
Rune Langemyhr ble ansatt i juni i Megabite.

Han bor på Bryne, er utdannet eksportmarkedsfører og har erfaring fra salg, bank, samt har jobbet nærmere 13 år i reklamebyrået procontra i Stavanger. Der var han partner, markedsrådgiver, prosjektleder, kommersiell leder og daglig leder. Han er en offensiv, strategisk og en engasjert kar som vi gleder oss til å få med på laget og håper våre kunder kan dra god nytte av.

– Vi har hatt en travel høst og føler vi kjapt har klart å styrke Megabites posisjon på Bryne og innover mot Sandnes, Forus og Stavanger, dessuten er det for meg personlig «gullane godt» å kun ha 5 minutter til jobben, sier Langemyhr.
 

Skaper resultater


Per er en allsidig kar med lang fartstid innen kommunikasjon, markedsføring og produksjon av innhold til ulike flater. Etter 14 år i Oslo tok jærbuen til vettet og flyttet hjem. På CVen finner vi en tidligere elektromontør, pleieassistent, faglærer, markedskonsulent, digital produksjonskonsulent, fasilitator, skuespiller, statist, idémaker og rådgiver.

megabite
Per Andersen startet i Megabite i august.

Per har erfaring fra reklamebyrå og har jobbet med salg, idéutvikling, strategi, taktisk rådgiving, prosjektledelse, produksjon og distribusjon av innhold, optimalisering og analyse.

Vårt inntrykk er at det er mange bedrifter i regionen som ser nytten av og ønsker å kommunisere og fremstå helhetlig, vi er veldig glad for å kunne hjelpe eksisterende og nye kunder med det. For vår del handler det om å skape effekt og resultater for våre kunder, sier Andersen.

– Vi har en spennende kundeportefølje og mange spennende oppdrag innen konseptutvikling, design, merkevarebygging, innholdsmarkedsføring, tradisjonell reklame, sosiale medier, web, digitale løsninger, film og foto. Vi liker å jobbe på tvers av kanaler, skape resultater for kundene våre og å jobbe sammen med kjekke og flinke folk. Fortsetter det som nå kan vi fort bli flere på Bryne kontoret allerede på nyåret, sier Per og Rune før de løper videre til neste kundemøte.