Ny skybar i Forum Jæren

I år er det 10 år siden Forum Jæren på Bryne åpnet. Da blir det naturlig med en oppgradering i toppetasjen til Vidsyn og markering av 10 års jubileet.

Mette Vigre og Else Strøm Larsen gleder seg til den nye åpningen av etasjen i Vidsyn 5. mars.
Mette Vigre og Else Strøm Larsen gleder seg til den nye åpningen av etasjen i Vidsyn 5. mars.
5. mars skal den nye skybaren stå klar, på andre siden av der den står i dag. Baren vil vende ut mot den flotte utsikten av Jæren og speilet som blir satt opp bak baren er med på å fremheve utsikten. Nytt gulv blir lagt og innerveggene får en ny frisk farge.

– Baren får et helt nytt utseende og det blir plass til mange flere gjester ved langbordet. Vi får også en egen scene i det ene hjørnet som i tillegg kan gjøres om til en koselig sittegruppe, forteller daglig leder Mette Vigre og driftsansvarlig Else Strøm Larsen.


Åpningsdagen

Onsdag 5. mars 11.00-13.00 blir det servert kaffe og kake i forbindelse med åpningen for alle på huset. Da får du og se flotte bilder på veggene fra Hanne Lalands nye utstilling som er inspirert av jærsk natur.

Oppussingsarbeidet starter 16. februar og etasjen i 18. blir stengt i to uker. Kursaktiviteten i denne perioden foregår da i midlertidige lokaler i 1. og 2. etasje.