Ny drift av kantine og 18. etasje

AB Solutions har allerede tatt over renholdet i Forum Jæren. 1. januar overtar de driften av kantinen i Zest-stil og av Jærsikten i 18. etasje.

bilde1 kopi
Bedriften har 25 års erfaring med kantinedrift med en stor andel faglærte kokker. Kundeporteføljen strekker seg fra Kristiansand til Hammerfest med over 540 kunder og 1240 prosjekter.
 

Nytt kantinekonsept – Zest

Kantinen i 2. etasje får et nytt uttrykk gjennom navnet Zest, med støydempende dekor og lyssetting. Zest er det ytterste grønne laget på en lime som inneholder duftende og smaksrik olje. Kantinematen vil bestå av lokale råvarer og driften av kantinen har stor fokus på bærekraftig.
 
– Vi mener at en matopplevelse suppleres av matomgivelsene. En Zest-kantine skal være et behagelig sted å være. Våre kantiner skal bidra til en grønnere hverdag og en tryggere fremtid, forteller leder for mat og drikke Kjell Ivar Gudbrandsen i AB Solutions. 

Leder for mat og drikke Kjell Ivar Gudbrandsen i AB Solutions.

Bærekraft

Det vil bli blant annet lagt vekt på redusering av matsvinn, mindre bruk av rødt kjøtt og bruk av økologiske- og fair trade-produkter. Zest-kantinen kommer til å ta i bruk appen Good To Go, og ønsker å redusere klimafotavtrykk ved salg av råvarer. Du vil heller ikke finne noen engangsartikler av plast i kantinen.
 
Kantinen tilbyr lunsjmåltid til de ansatte som blir porsjonert ut. Varmmat er 50,- kroner per porsjon, og brødmat blir 35,- kroner. Har du med deg gjester som ikke jobber i Forum Jæren, må de betale mer for måltidet. I tillegg kan du forsyne deg av salatbaren og dagens bakverk til en rimelig pris.
 
Det blir en selvbetjent betalingsløsning hvor du taster selv inn hvilken type mat og drikke du har valgt. Betalingen kan gjøres via Vipps eller en bankterminal.
 
– I løpet av 2020 kommer vi til å ta i bruk av en ny app, hvor du kan holde deg oppdatert på dagens måltid, se møterom, togtider og mye mer av det som skjer i Forum Jæren, sier Gudbrandsen. 
 

Skal hete Jærsikten

Lokalet i 18. etasje heter Jærsikten. Her blir det moderne kurs- og konferansefasiliteter. Det blir også arrangert ulike arrangementer som julebord, konfirmasjon, jubileum, bryllup.
 
– Vi er åpne for innspill, sier Gudbrandsen. 

AB Solutions har erfaring med arrangementer fra 10–10 000 gjester. Hovedkontoret ligger i Bergen med etablerte regionskontorer i Oslo ,Stavanger og Trondheim. Konsernet består i dag av om lag 1200 ansatte. AB Solutions har et langsiktig mål om å utvikle selskapet til et av Skandinavias fem største privateide FM selskaper.