Med rom for høye tanker

I Vidsyn i 18. etasje på Forum Jæren blir det daglig avholdt møter, foredrag, seminarer, kurs og konferanser for privat næringsliv og offentlige aktører, både leietakere på huset og eksterne. 

bilde else mette
Super service, smakfull servering, sentral beliggenhet og størrelsen på lokalene nevnes som de største fordelene med å være her. Og så selvsagt: den spektakulære utsikten.  
– Her har vi alt som trengs for å avholde et vellykket kurs eller en god konferanse. Vi tar imot alt fra små møter med to-tre personer til store arrangementer med over hundre deltakere, og kan tilpasse lokalene våre etter ønsker og behov, forteller Else Strøm Larsen, og får støtte av Mette Vigre Rugland:

– Vi har topp moderne kurs- og konferansefasiliteter, og kan tilrettelegge for frokostmøter, halvdagsmøter, lunsjmøter, heldagsmøter eller egentlig hva som helst. Det er bare å ta kontakt, så finner vi løsningen som funker best, sier Mette, og påpeker at de også har skjenkebevilling i skybaren, for bedrifter som vil ha vin til lunsjen, lønningspils eller kickoff med bobler.
 

Få mer informasjon om hva som er inkludert i de ulike standardpakkene Vidsyn tilbyr

– Jærens beste kurs- og konferanselokaler
En av bedriftene som ofte benytter seg av muligheten til å avholde alt fra 1-1-kundemøter til talentprogram og andre kurs i Vidsyn, er Butikkutvikling, som holder til i syvende etasje på Forum Jæren. Kjøpmannspartner Kjetil Selvåg sier at de avholder møter i Vidsyn flere ganger i måneden.

– Jeg mener Vidsyn er Jærens beste kurs- og konferanselokaler. Man har jo selvsagt wow-faktoren med den fantastiske utsikten, som er interessant året rundt. Forum Jæren er lett tilgjengelig med både tog og flybuss for våre besøkende, møtelokalene har alt som trengs av utstyr, og vi er godt fornøyde med det fleksible serveringstilbudet. I tillegg må jeg trekke frem Else og Mette – de blir med på laget ditt og sørger for at det er en herlig atmosfære der alle trives. Man føler seg alltid velkommen hos Vidsyn, fastslår Kjetil, som også valgte å avholde 50-årsdagen sin her.

Også mange aktører som ikke holder til fast på Forum Jæren benytter seg av Vidsyn. Tanja Bø Uggerud står bak Raus Ledelse, og leverer foredrag, kurs og ledertrening til både næringsliv, barnehager og andre offentlige instanser. På Jæren er Vidsyn favorittstedet.

– Man skulle tro at den flotte utsikten var hovedgrunnen til at man velger å være her, men for meg er den faktisk på andreplass. Det beste med Vidsyn er Mette og Else – de to utfyller hverandre helt magisk fantastisk, og leverer alltid det lille ekstra. De byr på seg selv, og servicen er på topp hele tiden. Jeg har avholdt kanskje 10-12 kurs og møter der de siste par årene, og er alltid storfornøyd, sier Tanja.

Se flere anmeldelser av Vidsyn her

Skreddersydde løsninger
Vidsyn byr på luftige, fine lokaler der man er uforstyrret, og har rom til å tenke de høye tanker. Den fantastiske utsikten utover Jæren gjør folk mer positivt innstilte og mer mottakelige for læring, mener Mette og Else.

– Men selv om det er ekstra høyt og ekstra fint her hos oss, er det ikke ekstra dyrt. Vi finner løsninger som alle budsjett kan håndtere. Vi har blitt veldig flinke til å sy sammen det kunden vil ha, noe som gjør at våre bedriftsgjester stadig kommer tilbake, sier Mette.

– Nå har vi holdt på med dette så lenge at vi vet hva som trengs for ulike typer møter, kurs og konferanser, og kan fikse det meste. Vi er også opptatt av å ikke bli utdatert, og er nå i gang med å oppgradere våre skjermer og prosjektorer. Målet er å fylle Vidsyn med glade konferansegjester hver dag, fastslår Else.

De siste årene har det som kjent vært litt nedgang i næringslivet i regionen, men det meldes nå å være på bedringens vei.

– Vi merker i hvert fall at det er stadig flere møter, flere kurs og flere konferanser. Men vi har ennå rom til mer, så det er bare å ta kontakt, så skal vi bistå for at du og dine får en flott opplevelse i Vidsyn, sier de to kvinnene med store smil.

Ta kontakt på booking@vidsynbryne.no, eller besøk Mette og Else i 18. etasje på Forum Jæren mellom klokken 8 og 15 for mer informasjon om hva Vidsyn har å by på. 

lederteam vidsyn  fr%c3%b8ylandssvannet  mette else i farten 
kino 2  konferanse