Mange har bestilt julebord

Årets travleste sesong er i anmarsj og flere bedrifter har allerede begynt å bestille julebord og julelunsjer. Dette året har Vidsyn allerede solgt godt over 900 julebordsgjester. Det er en økning fra i fjor.

10285723 687695281298059 3722136448529099992 v1
– Dette er veldig kjekt at det allerede er så mange som har bestilt julebord hos oss. Det er også veldig positivt for markedet, forteller daglig leder Mette Vigre på Vidsyn.


Bobler og mingling

Gjestene starter kvelden med en sprudlende velkomstdrink og mingling i skybaren. Det blir servert tradisjonell julebuffet med nydelig pinnekjøtt og ribbe med tilbehør. Dessertbordet består av en dessertbuffet med riskrem og jordbærsaus, fruktsalat og hjemmelaget karamellpudding.juletallerken

­Etter ett godt måltid forvandler lokalet seg på mystisk vis over til festkveld med lys, dansegulv og DJ som styrer seg etter atmosfære og gjester, forteller Vigre.For å sikre din bedrift plass på julebord, med Jærens råeste utsikt, bør du bestille nå. Bestill julebord her. 

– Vi har ledig tre datoer i desember for større bedrifter. Og fremdeles ledig kapasitet til mindre grupper.

 

Rom til alle

Det er plass til 150 personer i toppetasjen fordelt på fire rom. Hjørnerommet eller «Frøylandsvannet» som er perfekt for mindre grupper opp til åtte personer. Lyefjell kar kapasitet på inntil 18 personer. Høg-Jæren og Nordsjøen har en total kapasitet på 110 personer, og kan deles i to hvor det er plass til 50 og 60 personer i hvert rom. 8356bae9-8a4f-435b-8eb7-3952a38c02b6 copy

– Vi har også egne lokaler for de som ønsker det og har noen egne datoer hvor flere mindre bedrifter sitter på egne bord i samme lokale, forteller Vigre. 

For de som holder mot et mer intimt lokale, har Vidsyn julebord i UNN DEG sitt selskapslokale i første etasje. Passer for grupper fra 25-50 personer. Her kan gruppene være alene under middagen og velge om de vil opp i skybaren etter middagen eller om de bare ønsker å være i lokalet hele kvelden og ha eget opplegg med musikk etterpå.
 

Mye aktivitet i Vidsyn

Det er kanskje ikke så rart at det begynner å fylles opp i toppetasjen til Vidsyn. Driften går veldig bra og de har økt omsetningen fra 3 til 10 millioner kroner siden 2012.

Vidsyn er også et populært lokale for både bryllup, julebord, konfirmasjoner, skolejubileum, sommeravslutninger, kick-off og andre arrangementer på kveldstid, i tillegg til ordinær kurs- og konferansevirksomhet på dagtid. Det er aktivitet på høghuset året rundt. Bestill hernissejenter  

– Gjennom å gjøre dette til et attraktivt tilbud, har vi både klart å skape et tiltrekkende lokale for mange tilstelninger her på Jæren, men også bygget opp en arbeidsplass. Det er vi stolte av, forteller Vigre.


Populært

Grunnen til at Vidsyn har blitt så populært hos både privatpersoner og bedrifter, tror Mette er at de har bygget en tydelig merkevare som inkluderer god mat og drikke, samt skikkelig service.66 copy

– Visjonen vår er å begeistre i alle ledd, og nå har vi holdt på med dette så lenge at jeg er trygg på at vi alltid evner å levere en god opplevelse i en uformell setting. Ingen dager er like i Vidsyn, men vi klarer å håndtere alle utfordringer vi får, og jeg liker når det er noe nytt å gjøre!