Kontraktsforlengelse med Butikkutvikling

Nå har også Butikkutvikling AS valgt å fornye sin leiekontrakt på Forum Jæren, og blir dermed værende her de neste fem årene. – Vi reiser mye ut til kunder i hele Norge, men når vi kommer hjem, er det herlig å kunne gå på jobb på Forum Jæren, sier Kjetil Selvåg.

Kjetil Selvåg i Butikkutvikling AS og Tommy Kvia i Forum Jæren er enige om fortsatt samarbeid.
Kjetil Selvåg i Butikkutvikling AS og Tommy Kvia i Forum Jæren er enige om fortsatt samarbeid.
Butikkutvikling AS har holdt til på Forum Jæren siden 2013, og de kjøpmannspartnerne Kjetil Selvåg, Lars Helgeland og Ernst Kåre Dybing samt butikkonsulent Elisabeth Solberg planlegger nå å fortsette sin tilværelse her.

– Vi er varehandelens treningspartner, og driver blant annet med rådgivning, økonomiopplæring, talent- og lederutvikling. Kundene våre er mer enn 20 landsdekkende kjeder, som for eksempel Jysk, Merkur, Pizzabakeren, Hageland, Circle  K og Kitchn. Selv om vi har base her på Bryne, er vi mye rundt omkring i Norge for å levere våre tjenester, men som jeg sier – det er alltid godt å komme hjem til Forum Jæren, sier Kjetil, og utdyper:image001 mod

– Grunnen til at vi først valgte å flytte inn hit i 2013 var at dette er et signalbygg og et interessant konsept. Her fikk vi attraktive lokaler, samt god logistikk til og fra Sola lufthavn, Stavanger og Egersund. Grunnen til at vi nå forlenger kontrakten i fem år til, er at det er lite stress å holde til her og vi får det vi behøver. Bygget har alle forutsetningene vi trenger for vår drift. Gode fasiliteter, kantine man kun betaler i når man bruker den, samtalerom, fine kontor, bra infrastruktur og unike møte- og kurslokaler i 18. etasje. Det er varmt om vinteren og kjølig på sommeren. Ting fungerer, og det noe man ikke alltid setter pris på før de plutselig ikke fungerer. Og så er Forum Jæren rett og slett en trivelig plass å være, fastslår kjøpmannspartner Kjetil.

Compendia forlenget også nylig sin leieavtale for kontor på Forum Jæren, les om det her:
http://www.forumjaren.no/aktuelt/sammen-i-hvert-fall-fem-%c3%a5r-til-
 

Alltid ønske om forbedring

Daglig leder på Forum Jæren, Tommy Kvia, sier at dialogen om kontraktsforlengelse begynte i høst, og forteller at det var en lærerik prosess.

– De kom med en ønskeliste med syv punkt de ønsket å ta opp, og det var en veldig god start på prosessen. Det skal være såpass høyt under taket i dette 20-etasjers bygget at vi alltid har et mål om å bli bedre, og da er det verdifullt å få tilbakemeldinger fra leietakere. Vi har allerede fått på plass noen av ønskene deres, og jobber kontinuerlig med å bli bedre på alle måter vi kan, sier Tommy.

– Det var ingen store ting, men vi syns det er viktig å lufte det som kan bli bedre. Forum Jæren er veldig flinke til å finne gode løsninger som tilrettelegger for et godt videre samarbeid, mener Kjetil.

Les mer om kontorlokalene på Forum Jæren:
http://www.forumjaren.no/kontorlokaler
 

Ubetinget imponert av Forum Jæren 2 butikk

For Forum Jæren var det viktig å få med Butikkutvikling videre, både fordi de er hyggelige folk og en god ressurs å ha på huset, men også fordi de er en aktiv bruker av bygget.

– Butikkutvikling har jevnlig kurs på Vidsyn i 18. etasje, og det syns vi er bra. Vi er veldig stolte av det vi kan tilby med Vidsyn, og ønsker at enda flere både leietakere og andre skal se fordelene med å benytte seg av fasilitetene her. Vi benytter oss også av dette for å kunne skape samhold på huset, med frokosttreff, ledertreff, grillfest og annet. Det finnes ikke noe lignende i området, og bedriftene på huset skal ha en fordel av å være i dette miljøet, fastslår Tommy.

– Når vi har møte med nye kunder, prøver vi alltid å få dem på besøk til Bryne, og da bruker vi lokaliteten her som et fortrinn. De som kommer hit for første gang er ubetinget imponert, og det viser at det fungerer å invitere dem hit. Det er den solide helheten - utsikten, maten, det tekniske utstyret og servicen fra de flinke damene som jobber på Vidsyn - som gjør det attraktivt for oss å ha kurs og samlinger her, forklarer Kjetil.

Både interne og eksterne kan leie møtelokaler på Vidsyn:
http://www.forumjaren.no/vidsyn-konferanse-selskap
 

Planer for fremtiden3 butikk

Nå som Butikkutvikling AS har ordnet seg gode kontorlokaler for de neste fem årene, er planen ifølge Kjetil å videreføre og -utvikle det de kan best: være en dyktig partner for varehandel, der de bidrar til gode serviceopplevelser gjennom å dyrke flinke ledere, selgere og talent. Og om de skulle trenge noe relatert til lokalene, vet de at Forum Jæren er der for å bistå.

– Her får vi til det meste, og det er bare for eksisterende eller potensielle leietakere å spørre om de trenger noe, sier Tommy.

Vil du leie kontor på Forum Jæren? Ta kontakt:
http://www.forumjaren.no/kontakt