Informativ frokost på Forum Jæren

Tre ganger i året avholdes det frokostsamling for leietakerne på Forum Jæren. – Vi kunne sikkert bare sendt ut en mail med denne informasjonen, men Forum Jæren skal være mer enn bare et bygg hvor man leier kontor. Arrangementer som dette er med på å skape et godt miljø med en positiv stemning mellom aktørene, sier daglig leder Tommy Kvia.

Frokostmøtene på Forum Jæren gir både informasjon og er en anledning til mingling.
Frokostmøtene på Forum Jæren gir både informasjon og er en anledning til mingling.
Onsdag 22. november bød Forum Jæren bedriftene som holder til her på ferske rundstykker, nybrygget kaffi, og ny og nyttig informasjon om hva som skjer på bygget.

Tommy Kvia og Forum Jæren har store planer– Disse frokostmøtene er en god anledning til å samle leietakerne for en trivelig drøs og litt mingling. Forum Jæren er opptatt av god kommunikasjon og informasjon ovenfor våre leietakere, samt å tilrettelegge for møtesteder mellom bedriftene her, og da er disse samlingene veldig verdifulle. Jeg syns alltid dette er en fin start på dagen, og har inntrykk av at andre også setter pris på disse samlingene. Dette er med på å skape et godt miljø med en positiv stemning mellom aktørene, og det tror jeg er en viktig grunn til at mange bedrifter nå henvender seg med forespørsel om å leie kontorplass her på Bryne, fastslår Tommy.

Vil du leie kontor på Forum Jæren? Få info her: http://www.forumjaren.no/kontorlokaler 
 

Rammeavtaler, parkering og årshjul

På den siste samlingen møtte cirka 25 representanter fra et solid utvalg av bedriftene som holder til på Forum Jæren.

– De fikk blant annet høre om fremforhandlede rammeavtaler for IT, vasking, posttjenester og kontorrekvisita, vårt nye parkeringsabonnement og «gjesteklient»-avtaler for parkering, fornyelser i bygget, og et årshjul med planlagte internaktiviteter i 2018, som at det skal avholdes nytt hjertestarterkurs 7. mars, forteller Tommy, som poengterer at han også alltid sender ut et referat fra møtet, slik at de bedriftene som ikke kunne stille likevel er informerte om hva som skjer.

Tommy presenterte også noen tanker om fremtiden til Forum Jæren, les mer om det her: http://www.forumjaren.no/aktuelt/gode-utsikter-for-forum-j%c3%a6ren

Eirik Njærheim presenterte Jærteks gjøremål
 

Jærtek-presentasjon

På hvert frokostmøte får også en av leietakerne på Forum Jæren anledning til å presentere seg. Denne onsdagen var det Eirik Njærheim, ny daglig leder i Jærtek AS, som fikk muligheten.

Eirik har også fortalt sin historie, og litt om hva Jærtek driver med, i Forum-kollega-saken her: http://www.forumjaren.no/aktuelt/forum-kollega-eirik
 

Mye interessant i 2018

For Vidsyn sin del er de midt inne i julebordsesongen, så det er mye aktivitet både i 18. etasje og resten av Forum Jæren for tiden, kunne Mette Vigre Rugland fortelle.

– Planleggingen av 2018 er også i full gang, og vi har allerede noen interessante arrangementer på gang, som for eksempel foredrag med Agnes Berntsen 25. januar og stand up med Rune Bjerga 11. februar. Og mye mer vil komme inn på oversikten i løpet av nærmeste fremtid, lover Mette, og avslører at det denne våren også skal avholdes trappeløp på Forum Jæren.

Du kan se en full oversikt over alle Forum Jærens og Vidsyns arrangementer her: http://www.vidsynbryne.no/arrangement, samt lese artikkel om julebord her: http://www.forumjaren.no/aktuelt/alt-klart-for-god-jul
Julebordsesongen er i full gang på Vidsyn