Haver Advokatfirma til nye høyder

Haver Advokatfirma sitt Bryne-kontor flytter snart inn i nyoppussede lokaler i Forum Jæren. Lokalet i 17. etasje som blant annet rommer møterom og ti advokatkontorer skal være klart i løpet av desember.

dsc 0513 kopi
– Vi ser frem til å bli en del av et større miljø på Bryne, og gleder oss veldig til å komme opp i høyden. Den sentrale beliggenheten rett ved tog- og busstasjonen, gjør reising mer effektivt – både for oss i Haver og for kundene våre, forteller Elisabeth Nygård og Bjarne Bekkeheien, som begge er advokater og partnere i Haver. 

17. etasje i Forum Jæren er under oppussing og vil være klart til innflytting før jul. Haver flytter da ut av sine nåværende lokaler over Brynesenteret. Etter 18 år på samme sted er Haver klar for ny lokasjon, med større mulighet for vekst og synlighet på Jæren.
 
– Flytting til Forum Jæren er ledd i vår satsning på jærmarkedet, og planen er at vi skal bli litt flere medarbeidere som kan styrke kompetanseområdene våre og håndtere en stadig voksende oppdragsmengde. Bryneavdelingen i Haver har lang og solid erfaring med forretningsjus, og med særlig styrke innen fast eiendom, bygg- og anlegg, erstatningsrett, konkursbo og selskapsrett.
 

Nettverksbygging

Forum Jæren byr på flere ulike typer kontorlokaler for både små og mellomstore bedrifter. Over 60 bedrifter holder til her. Daglig leder Tommy Kvia synes det er spennende og hyggelig at Haver flytter inn i regionssenteret Forum Jæren.
 
– Haver er et anerkjent advokatfirma og godt kjent i distriktet. Vi ønsker dem velkomne til Forum Jæren, sier Kvia. 

Haver Advokatfirma AS har vært i drift siden 1908 i Stavanger, og fra 2001 har advokatfirmaet hatt avdeling på Bryne. Haver er regionens største advokatfirma med lokalt eierskap. Bryneavdelingen er den klart største tilbyder av advokattjenester på Jæren.

oppussingoppussing2
Oppussingen er godt i gang, og vil være ferdig i løpet av desember.