Har endelig fått store nok lokaler

Jæren Spesialistklinikk har vært på jakt etter større lokaler. Det er stor etterspørsel etter øyeleger og de har mye å gjøre. De perfekte lokalene fant de hos Forum Jæren.

Sidsel Bærheim, Siv Ingrid Smith, Masood Hashemi og Laila Tjelta Hashemi
Sidsel Bærheim, Siv Ingrid Smith, Masood Hashemi og Laila Tjelta Hashemi
Laila Tjelta Hashemi drev tidligere øyelegepraksis på Sandtangen legesenter, samtidig som hun samarbeidet med Herdis Garborg. Etter at hun overtok Garborg sin øyelegepraksis, innførte hun endringer i organisering og utstyr. Da ble de forrige lokalene for små.

– Nå kan vi tilby undersøkelse og behandling med noe av det mest moderne og avanserte medisinsk-tekniske utstyr innen øyemedisin. Det bidrar til mer presis diagnostikk på kortere tid og med mindre ubehag for pasienten. Våre dyktige assistenter håndterer utstyret med stødig hånd, og frigjør tid slik at jeg får gjort mer i løpet av dagen. Vi kan hjelpe flere uten at det blir travlere, forteller Hashemi.

efh 8628
Masood Hashemi, Laila Tjelta Hashemi, Sidsel Bærheim og Siv Ingrid Smith trives svært godt i de nye lokalene i Forum Jæren.
 

Flere samarbeidspartnere

Jæren spesialistklinikk flyttet inn i store og flotte lokaler hos Forum Jæren i mai. Her har de fått plass til både øyelege, ortoptist samt spesialist i generell kirurgi og urologi. En ortoptist har omfattende kunnskaper om barns synsutvikling, om skjeling og om samsynsproblemer. Ortoptist Judith Hauge har lang erfaring i behandling av både barn og voksne, og er en uvurderlig samarbeidspartner for øyelegen. Nytt her på Bryne er at de får med seg spesialist i generell kirurgi og urologi. Overlege Masood Hashemi jobber hovedsakelig ved Stavanger Universitetssykehus, men har også i flere år jobbet som privatpraktiserende legespesialist på Hinna. Han har lang erfaring med spesielt sterilisering av menn, men også vurdering og behandling av alt fra kuler og føflekker i hud, forandringer på mannlige kjønnsorganer, vannlatingsproblemer og prostata.

– I klinikken på Forum Jæren er det god plass for et smidig samarbeid. Det blir mindre kø når en har separate rom for de ulike undersøkelsene, samt egen operasjonsstue for kirurgiske inngrep. Slik blir det også lettere å holde avstand mellom pasientene, og vi er mye bedre rustet før covid- og influensasesongen setter skikkelig inn. Det føles godt, synes Hashemi.

efh 8635
Masood Hashemi og Siv Ingrid Smith i operasjonsstuen som brukes for kirurgiske inngrep. 
 

Et blikkfang i sentrum

Spesialistklinikken setter ekstra stor pris på at lokalene har sentral beliggenheten rett ved togstasjonen, og med parkering i kjelleren.

– Det er lett for kundene våre å finne høyhuset, sier Hashemi lattermildt.

Hun opplever at hun har hatt fin dialog med utleierne hele prosessen, som har vært svært imøtekommende. Spesielt fornøyd er hun med vaktmesteren på bygget, Sjur Nedrebø. Han hadde ansvar for den tre måneder lange ombyggingen deres, og har skreddersydd løsninger til hennes formål.   

– Samme hva det er så fikser han det før jeg får sukk for meg. Han er aldri vanskelig, og har alltid et smil om munnen. Jeg har mer enn nok med å ta meg av pasientene mine, så det føles godt å ha en fast person å forholde seg til, mener hun.