Høy trafikk i Forum Jæren

På Bryne ligger togstasjonen strategisk til, rett ved Forum Jæren. Flere bedrifter som har lokale i Forum Jæren benytter seg flittig av toget når de skal reise mellom kontorene eller til kunder mellom Egersund og Stavanger.

dsc 2553
Pressekontakt Dag Brekkan i GoAhead forteller at Bryne har mange forskjellige arbeidsplasser, og utvekslingen foregår fra begge sider, både sørfra og nordfra. Arbeidsreiser utgjør en betydelig del av passasjergrunnlaget til og fra Bryne.
 
– I de fleste arbeidsreiser er det i stor trafikk på morgenen og ettermiddagen, men også underveis i løpet av arbeidsdagen da flere benytter toget til og fra møter, sier Brekkan. 

Er du på jakt etter flotte lokaler til leie i nærheten av togstasjonen?
 
dsc 2517
Toget har 82 lokaltog-avganger som er innom Bryne i løpet av en dag.

Brekkan forteller at biltrafikken i regionen er høy, spesielt i rushtider og at toget er et foretrukket transportmiddel blant mange innbyggere.
 
– Vi ønsker at det miljøvennlige toget skal gå ofte slik at det skal være enkelt å velge kollektivt, både i jobbsammenheng og fritid.   
 

Finner rett lokale til din bedrift


Det er et stort mangfold av bedrifter og organisasjoner som holder til på Forum Jæren. Aarbakke Innovation, Bane Nor, Bryne Næringsforening, Circle K, DNB Bank, Deloitte, Stavanger Aftenblad, Storm Geo er bare noen av bedriftene som holder til her.
 
Hos Forum Jæren får du en skreddersydd løsning, til hver enkelt leietaker, med fasiliteter som nettverk, møbler, kjøkken, møterom og kantine.

dsc 2529
 Daglig leder Ronny Kennedy i Forum Jæren forteller at de er flere som bruker toget til og fra jobb i Forum Jæren. Da er det en fordel at det kun tar ca. to minutter å gå til togstasjonen fra Forum Jæren.
 
– Nå har det begynt å ta seg opp igjen etter pandemien. Det er større aktivitet her på huset, men også mer reising med tog til ulike avdelingskontorer og andre kundemøter i området, sier Kennedy. 

Kennedy forteller at det har kommet flere forespørsler på leie av lokaler i Forum Jæren. Noen er ute etter et enkelt kontor, andre en hel etasje, og noen ønsker et lokale de kan vokse i.
 
– Vi gjør vårt ytterste for at våre leietakere skal være fornøyde og trive i sine lokaler. Vi har egen parkeringsplass og innendørs sykkelparkering for dem som ikke tar toget, sier Kennedy. 

Ta kontakt her om du har spørsmål om kontorene i Forum Jæren eller ønsker å bli en del av storfamilien. 
 

Behagelig med stillevogn


For en stund siden ble det innført stillevogn på alle tog på Jærbanen.
 
– Tiltaket har vist seg å bli veldig populært blant pendlerne, og noe som har vært ønsket.Pendlerne kan her slappe av uten forstyrrelser av mobiltelefoner eller høylytt snakk fra medpassasjerer, sier Brekkan.
 
Generelt sett så er det pendlere og skolelever som utgjør hovedtyngden av passasjergrunnlaget på Jærbanen i tidsrommet mellom kl. 8 og 16.