Fra hobby til en av Norges største hudbedrifter

Grunder og daglig leder Mariann Edland startet Fab Lounge som en hobby. I dag regnes hudpleieklinikken Fab Lounge som en Norges største bedrifter i hudbransjen. 6. oktober utvider de ytterligere og flytter inn i 3. etasje i Forum Jæren.
 

image01
Fab Lounge utvider virksomheten på Bryne med en mindre medisinsk avdeling.
 
– Vi har lenge snakket om en utvidelse, og da har Bryne alltid vært et naturlig valg. For oss er Bryne hovedstaden på Jæren og på Bryne har vi alltid blitt mottatt av superhyggelige mennesker, forteller Mariann Edland som er utdannet kosmetolog med grunnfag i medisin, helhetsterapaut og lignergist. 

Totalt er det 35 ansatte fordelt på Stavanger og Bryne. Fab Lounge sin avdeling i Forum Jæren blir 3-4 ansatte. Fab Lounge er store på alle kosmetiske injeksjoner, laser og diverse medisinske hudbehandlinger som brukes for oppfrisking av huden eller hudpleie for spesielle hudtilstander som for eksempel akne, pigmenter, anti-age, rosacea eller generell oppfriskning av din hud.

– Våre ansatte vil også jobbe på kryss av avdelingene.

Fra venstre: Jane Strand, Synne Gulliksen og Emanuela Radiksen

Fra venstre: Jane Strand, Synne Gulliksen og Emanuela Radiksen.


Jærens flaggskip

At valget falt på Forum Jæren var ikke tilfeldig.
 
– Forum Jæren er et flaggskip på Jæren som all vet hvor er. Bygget har et profesjonelt utseende som gjenspeiler vår profesjonalitet. Vi har også blitt godt tatt imot av ledelsen som synes at Fab Lounge vil bli et spennende tilskudd til Forum Jæren, sier hun. 

Sjekk ut hva Fab Lounge tilbyr.