Forum-kollega: Tine

– Forum Jæren har det meste. Så å si alle kontorer har en utsikt man for ikke mange år siden bare kunne drømme om, sier Tine Vaaland Sikveland på spørsmål om hvorfor dette er et godt sted å jobbe. Nå vil hun i sin rolle som salgsansvarlig for Vidsyn trekke enda flere besøkende fra lenger nord i Rogaland til Bryne.

Tine nyter utsikten fra sitt kontor på Forum Jæren
Tine nyter utsikten fra sitt kontor på Forum Jæren
I denne spalten får du bli litt bedre kjent med bedriftene og menneskene som holder til på Forum Jæren.

Navn: Tine Vaaland Sikveland
Alder: 49
Bedrift: Vidsyn
Stilling: Salgsansvarlig

Hva driver din bedrift med?
Vidsyn tilrettelegger for kurs og konferanse, jubileum/feiring, bryllup, konfirmasjoner, dåp, julebord, og diverse små og store arrangement, samt catering. Og siden vi kan tilby Jærens flotteste lokaler på toppen av Forum Jæren, er det mye interesse for å bruke oss!

Les mer om hva Vidsyn holder på med

Hva er din rolle i dette?
Hovedsakelig består jobben min i å aktivt søke nye salgsmuligheter gjennom oppsøkende salg og kundemøter. Jeg skal analysere og kartlegge markedet, se muligheter og bygge opp salgsrutiner som hjelper meg til å nå mine salgsmål. Etter min erfaring så skapes de beste resultatene i en salgsjobb av kontinuerlig og strukturert arbeid. Kundepleie medfølger selvsagt også, det er viktig å ta vare på våre eksisterende kunder og ikke ta de som en selvfølge! Jeg er også ansvarlig for de nettverk som vi er med i og følger opp dette. Ellers så er jeg litt potet, jeg hjelper til der det trengs mest om noe står på. Forum Jæren er et godt sted å være, enten du er gjest på Vidsyn eller jobber her

Hva er kjekkest med jobben din?
Det kjekkeste med jobben min er at én dag aldri er lik en annen. Jeg får hele tiden treffe mange nye mennesker, og det er veldig trivelig.  Og så har jeg verdens beste arbeidskolleger! 

Hvor mange kollegaer har du her på huset?
Vi er seks stykker som jobber på Vidsyn.

Hva er fremtidsplanene til Vidsyn?
Det er at vi skal fortsette å begeistre våre kunder, og prøve å nå ut til enda flere potensielle kunder og gjester fra Sandnes og Stavanger. Siden vi ligger kun ett minutts gange fra togstasjonen, så mener jeg at vi har den perfekte lokasjonen med tanke på å komme seg til og fra. Vi har nettopp fått helt nytt teknisk utstyr, så kurs- og konferansedelen er modernisert og den skal vi ha fokus på framover. Ellers så er det å finne på nye kjekke ting vi kan arrangere som jærbuen kan nyte godt av.

Forum Jæren - lett tilgjengelig!

Hvor lenge har du jobbet på Forum Jæren?
Første oktober har jeg jobbet her i ett flott år.

Hva har du drevet med tidligere i din yrkeskarriere?
Jeg var frisør i 20 år. Etter det så har jeg jobbet som salg- og markedsansvarlig, daglig leder, Key Account Manager, og nå som salgsansvarlig. Jeg var med på å utvikle UNN DEG mat og kaffebar-konseptet, og brenner ekstra for de gode sandwichene vi leverer til mange bedrifter hver dag.

Hva er bra med å ha arbeidsplassen din på Forum Jæren?
Forum Jæren har det meste. Vidsyn og så å si alle kontorer har en utsikt man for ikke mange år siden bare kunne drømme om. Er det fint vær anbefaler jeg å ta lunsjen med på takterrassen i 19. etasje og nyte den fantastiske utsikten! Mangfoldet av bedrifter som har lokalitet her synes jeg også er positivt, og så er det en flott kantine med god mat som har åpent alle ukedager. Og ikke minst treffer du hver dag på de mange hyggelige folkene som jobber her i bygget.

Vil du ha kontorplass på Forum Jæren? Les mer her!

Hva er noe interessant med deg som folk som jobber på Forum Jæren kanskje ikke vet om?
Dette er nok noe de som kjenner meg vet, men jeg er kanskje i overkant utålmodig, og vil helst at alt skulle skjedd i går!