Forum-kollega: Elisabeth

- Det har vært noen veldig trivelige og givende måneder her på Forum Jæren. Jeg har absolutt troen på at det vil fortsette å være like kjekt, sier Elisabeth Solberg, som begynte i AS Butikkutvikling i høst.

Elisabeth jobber som butikkonsulent i AS Butikkutvikling. - Det kjekkeste med jobben min er at jeg får innblikk i mange ulike bransjer og bedrifter.
Elisabeth jobber som butikkonsulent i AS Butikkutvikling. - Det kjekkeste med jobben min er at jeg får innblikk i mange ulike bransjer og bedrifter.
Navn: Elisabeth Solberg
Alder: 28
Bedrift: AS Butikkutvikling
Stilling: Butikkonsulent

Hva driver din bedrift med?
Butikkutvikling er i hovedsak et konsulentfirma for varehandelen. Kundene våre er blant annet av 25 av de store, landsdekkende varehandelskjedene, i tillegg til flere frittstående butikker. Vi er mentorer, rådgivere og veiledere for våre kunder og våre kjerneområder er kjedeskoler, opplæring og rådgiving innen fagområdene salg og service, butikken som medium, butikkøkonomi, jakten på lønnsomhet, personaladministrasjon, ledelse og personlig utvikling.

Ønsker du å vite mer se: www.butikkutvikling.com

Hva er din rolle i dette?
Jeg tar hovedsakelig hånd om kontor- og administrasjonsoppgaver, hvor jeg hjelper de andre med å utarbeide materiell slik at de er forberedt og klar til deres oppgaver. I tillegg utfører jeg mystery shopping, diverse analysearbeid og er kursleder for lærlinger i salgsfaget.  Elisabeth og Butikkutvikling jobber med et vidt spekter butikker.

Hva er kjekkeste med jobben din?
Det kjekkeste med jobben min er at jeg får innblikk i mange ulike bransjer og bedrifter. Jeg lærer noe nytt hele tiden og får utfordret meg selv.

Hvor mange kollegaer har du her på huset?
Vi er totalt fire personer i Butikkutvikling. De andre er mye ute på farten, mens jeg er Butikkutvikling sin representant lokalt. Da er det kjekt at man kan ha lunsj med de andre bedriftene som jobber i etasjen eller bekjente på Forum Jæren.

Vi snakket for kort tid siden med Kjetil i Butikkutvikling om deres kontraktsfornyelse på Forum Jæren. Les den saken her.

Hva er fremtidsplanene til bedriften?
Fremtidsplanene for Butikkutvikling er i grunnen å fortsette som nå.

Hvor lenge har du jobbet på Forum Jæren?
Jeg har jobbet på Forum Jæren siden august, og det har vært noen veldig trivelige og givende måneder. Jeg har absolutt troen på at det vil fortsette å være like kjekt!

Vil du leie kontor på Forum Jæren? Ta kontakt!​

Med hva og hvor har du arbeidet tidligere i din yrkeskarriere?
Før jeg kom til Butikkutvikling jobbet jeg i familiebedriften Thv. Solberg AS, en elektrobutikk i Bryne sentrum. Der har jeg jobbet deltid siden jeg var 12 år, og fast de siste fire årene. Jeg har også vært en kortere periode innom hovedkontoret til Euronics, hvor jeg var en del av markedsavdelingen, og jeg har vært intern i et dansk PR-byrå da jeg tok master i merkevarebygging i København.

Hva er bra med å jobbe på Forum Jæren?
Det jeg liker med Forum Jæren er mangfoldet av mennesker og bedrifter som holder til her. Man treffer ikke bare kollegaer, men også andre kjente i løpet av en dag. Utsikten er også upåklagelig! :)

Her finner du Forum Jæren

Hva er noe interessant med deg som folk som jobber på Forum Jæren kanskje ikke vet om?
Jeg liker veldig godt å stå på slalåmski, og etter endt studietid i København tok jeg fri noen måneder for å stå på ski i St.Anton en sesong. Det var fantastisk morsomt og en opplevelse for livet!