Forum-kollega: Adem

Når Adem Seferagic ikke klatrer opp fjell under ekstreme forhold, bestiger han trappene i Forum Jæren for å gå på jobb i DNB Bank. – Min sønn sier at han skal bli «høghusmann» når han blir stor. Det sier litt om dette byggets betydning i lokalsamfunnet.

I sommer skal Adem klatre Mont Blanc. Da er det godt med god trening fra trappene på Forum Jæren, som han alltid tar to trinn om gangen.
I sommer skal Adem klatre Mont Blanc. Da er det godt med god trening fra trappene på Forum Jæren, som han alltid tar to trinn om gangen.
Navn: Adem Seferagic
Alder: 32
Bedrift: DNB Bank ASA
Stilling: Autorisert finansrådgiver

Hva driver din bedrift med?
DNB Bank tilbyr bank, forsikring og eiendomsmegling til både privat- og næringskunder, og vi har kunder over hele Jæren.

Hva er din rolle i dette?
Jeg er her for at kunden skal kunne være i forkant, og er en offensiv rådgiver som jobber med privatkunder.

Vil du avtale kundemøte hos Adem?​

Hva er kjekkest med jobben din?
Det er definitivt å treffe mennesker. Det er kjekt både å være med på å realisere drømmer, finne gode løsninger ved skilsmisse, forsikre nyfødte og alt annet. Jeg er fornøyd med dagen når jeg vet at jeg har gjort meg fortjent nye kunder.

Med hva og hvor har du arbeidet tidligere i din yrkeskarriere?
Tidligere har jeg blant annet vært rådgiver i Gjensidige Forsikring og Gjensidige Bank.

Hvor lenge har du jobbet på Forum Jæren?
Jeg har vært her siden 1. september 2012. Min sønn sier at han skal bli «høghusmann» når han blir stor, det sier litt om dette byggets betydning i lokalsamfunnet.Adem og kollegaene i DNB har hatt trappeløp i Forum Jæren, og har gått fra Kristiansand til Vadsø. Og hatt quiz.

Vil du leie kontor på Bryne?

Hvor mange kollegaer har du her på huset?
Her, i niende etasje på høyhuset, er det elleve herlige mennesker i alle aldrer og flotte fasonger!

Hva er fremtidsplanene til bedriften?
Vi jobber alltid for å skape de beste kundeopplevelsene og å levere på finansielle mål.

Hva er bra med å jobbe på Forum Jæren?
Her har jeg fått oppleve minst 100 flotte soloppganger, og det er fantastisk å se Jæren våkne. Så har det dessverre også blitt noen solnedganger på grunn av lange arbeidsdager. Det er flott å være en del av fellesskapet på bygget. Jeg er spesielt imponert over hyggelige husverter og det de steller i stand på Vidsyn og hver dag i kantinen. Ellers er det bra med gode fasiliteter med parkering for sykkel, garderobe, og mye mer.

Les mer om Forum Jæren

Hva er noe med deg som folk som jobber på Forum Jæren kanskje ikke vet om?
Jeg liker for eksempel å se på YouTube hvordan man demonterer en bilmotor, sliper toppen for så å sette den sammen igjen. Jeg er fan av å bygge ting og lage eget utstyr. Min fremste fritidssyssel er å klatre og være på fjellet under ekstreme forhold. Det hadde man vel ikke trodd bankfolk gjør! I sommer skal jeg faktisk bestige Mont Blanc, og det gleder jeg meg utrolig mye til.