Forum i form

Siden 1. mai har det blitt avholdt en uhøytidelig internkonkurranse på Forum Jæren – hvem kan gå opp trappene til 19. etasje flest ganger? Foreløpig har Kjell Eirik Lura i Aarbakke Innovation en stor ledelse. Konkurransen avsluttes med trappeløp og sommerfest for alle som jobber på bygget torsdag 21. juni. 

Mange har tatt gåturen fra 1. til 19. etasje på Forum Jæren, men den siste måneden har Kjell Eirik Lura gjort det desidert flest ganger.
Mange har tatt gåturen fra 1. til 19. etasje på Forum Jæren, men den siste måneden har Kjell Eirik Lura gjort det desidert flest ganger.
– Vi er opptatt av å tilrettelegge for samhold her på huset, og dette a2skaper aktivitet på tvers av bedriftene, er litt sunn konkurranse, og gir samtidig folk en unnskyldning til å trene litt i hverdagen. Det tar bare fem minutter, og man kan snakke i telefon, lese mail eller gjøre annet på vei opp, så at man ikke har tid er ingen god unnskyldning, sier Mette Vigre Rugland.

– Det er veldig god trening, nesten som å jogge ute. Per i dag har jeg vært opp trappene 75 ganger siden 1. mai – det vil si at jeg har gått 1425 etasjer. Jeg har et bra konkurranseinstinkt, og når de satte opp en lapp med mulighet for å sette på hundre klister, fikk jeg lyst til å fylle min rekke. Det ser jeg ut til å klare, så får jeg vurdere om jeg skal begynne på en ny og sikte meg inn på 200 – eller kanskje jeg bare skal fortsette på veggen til døren og så nedover trappen, undrer Kjell Eirik Lura, designingeniør i Aarbakke Innovation.

Vil du bli med på konkurransen neste år? Lei kontorplass på Forum Jæren!

 

Sporty gjeng

Aarbakke Innovation figurerer prominent på listen over deltakere i «Forum i form»-konkurransen, og grunnen til det er at selskapet, som nå holder til i 17. etasje på Forum Jæren, aktiv bruker trappene på høghuset som en liten sosial fellestrening etter lunsj hver dag.

– Vi er en sporty gjeng, og det er litt som et lokomotiv som går opp trappene her når vi er ferdige med lunsj. Det er omtrent slik at det å ta trappene er et krav for å få jobb her, sier Kjell Eirik med et smil.

Han avslører at han går opp til taket på Forum Jæren hver morgen og etter lunsj hver dag, men at hemmeligheten bak hvorfor han ligger så langt foran konkurrentene er at han har tatt noen ekstra treningsøkter i trappene på kveldstid.

– Jeg har en kompis som er befal i militæret, og vi har tatt et par runder her. Én fredag ettermiddag for noen uker siden gikk vi opp 26 ganger, men det resulterte bare i mobbing når jeg kom på jobb mandag morgen, siden vi da endte med 494 etasjer, og alle lurte hvorfor jeg ikke gikk opp én gang til for å nå 500. Så da gjorde jeg det på fredagskvelden mens alle andre jærbuer koste seg på Jærnåttå!

Har du gått i trappene? Legg ut bilde på Instagram der du tagger @vidsyn18etasje og #forumiform
 

Sosialt på sommerfest4

– Ja, Kjell Eirik ligger et stykke foran, men det er ennå rom for at vi andre kan ta ham igjen. Vi har ennå noen uker på oss, og vi her i Vidsyn skal legge inn høygiret nå. Vinneren får æren av å kalle seg Forum Jærens sprekeste, i tillegg til en overraskelse, forteller Mette, som oppfordrer andre personer og bedrifter på huset til å bli med, om ikke annet så for å ha noe å skryte av på sommerfesten 21. juni.

– Da blir det grilling og sosialt samvær på taket om været er fint, og i attende etasje om det passer bedre. Mer informasjon om festen og påmelding vil komme når det nærmer seg, men vi har lang erfaring med å lage gode fester, så jeg er sikker på at folk vil kose seg. Forum Jæren er en sosial arbeidsplass med mange trivelige, hardtarbeidende mennesker som definitivt fortjener en skikkelig sommerfest, fastslår Mette, og inviterer samtidig de som ønsker å bidra til underholdningen på arrangementet om å ta kontakt på booking@vidsynbryne.no.

Se hvilke bedrifter som holder til på Forum Jæren
 

Trappeløp på høge hæler

Det er allerede klart at én del av underholdningen blir et trappeløp. Dette har blitt arrangert flere ganger tidligere på Forum Jæren, og har de siste årene også vært siste innspurt på BryneTRI sitt triatlon-løp.

– Det var daglig leder Tommy Kvia som pushet på å gjenopplive dette, og nå gleder vi oss til å se ham vinne trappeløpet. Så vidt jeg vet er rekorden på å komme seg opp trappene på ett minutt og førtitre sekunder, så det blir spennende å se om noen kan slå den. Personlig er nok min beste tid da vi hadde arrangement i andre etasje og brannalarmen gikk i attende. Det var et tungt på høge hæler! Vi får se om høghælt trappeløp blir en egen kategori i konkurransen 21. juni, ler Mette.

Les mer om hva som skjer på Forum Jæren

a2 (3)
    a2 (2)     tommy utenfor h%c3%b8ghuset dsc 29966