Fortsatt på topp etter 10 år

Sommerhilsen fra daglig leder: Mye har skjedd på bygget etter snart ti år og det er for tiden stor aktivitet på bygget. Det pågår endringer internt av leietakere, ny brukervennlig parkeringsløsning kommer, planlegging av 10-årsjubileum er i gang og vi merker en økende aktivitet hos Vidsyn etter oppussingen av 18. etasje.

 

tiaarpaatopp
Flere av leiekontraktene har gått ut etter ti år, og mange kontrakter skal derfor fornyes. Nye leietakere skal også inn – både store og små bedrifter. Derfor er det en stor og viktig jobb å fylle opp de ulike etasjene slik leietakerne får sitte i rett miljø.
 
Sjette, syvende og sekstende etasje blir for mindre bedrifter og kortidsutleie. Dette er en «all inclusive-løsning» hvor alt er lagt til rette, som blant annet datalinjer, printer, møbler og kaffetrakter. Dette har vært den mest populære løsningen siste tiden, og mange av disse leietakeren blir værende. Tilbakemeldingen er at de er fornøyd med både lokaler og miljø.
 

Økende aktivitet

Etter 10 innholdsrike år har vi fått opp aktiviteten i etasjen på bakkeplan, med blant annet DnB og Reime Varmepumpe og Spa. Vi er midt i en periode med stor utskifting og med stor pågang av nye leietakere. Siste året har vi leid ut eller fornyet over 2000 m 2 i bygget.

Reime Varmepunper og Spa
 
DnB

Vidsyn har fått veldig god respons etter oppussingen i 18. etasje, og vi merker en økende trafikk på antall selskaper og arrangementer. Det blir holdt flere kurs både på dag og kveld fra blant annet store bedrifter fra Stavanger/Forus, og fra bedrifter internt på huset. Det er gledelig at leietakere er flittige brukere av kurs og arrangementer i18. etasje.

i-wlnxsk3-xl
 

Aldri en parkeringsvakt igjen

Den 1. november vil et nytt parkeringssystem fra ONEPARK være klart i parkeringsanlegget. Det blir automatisk kamera- og skiltgjenkjenning ved inn og ut av bygget. Det blir samme konseptet som er på Sola Flyplass. Det blir mye mer brukervennlig ved å betale på nett eller på en ny type automat. Hver bedrift får sin egen skreddersydde løsning. Og parkeringsvakten blir det helt slutt på.

dsc 2688
 

Rebusløp og jubileumsfeiring

Etter sommeren går vi i gang med planleggingen av 10-årsjubileet som er for alle på huset. Sett av 8. november i kalenderen og bli med på gjentakelse av det vellykkede rebusløpet som ble holdt for ti år siden. Det er mange nye leietakere å bli kjent med, og alle får muligheten til å treffe nye folk.
 
På dagen blir det poster man skal løse hos de ulike bedriftene. Etter å ha jobbet seg oppover etasjene, blir det opplegg i 18. etasje på kvelden.
 
 
God sommer alle sammen!

signatur
Vennlig hilsen,
Tommy Kvia – Daglig leder