Et industrielt knyttepunkt

Bryneavdelingen i konsulentselskapet Mazeppa flyttet fra Klepp til 14. etasje i Forum Jæren mai 2019, for å dra mer nytte av det industrielle nettverket i området. 

dsc 0497 web
Salgssjef Olaf Magnus Olsen forteller at Forum Jæren er et sentralt og praktisk bygg med flere virksomheter Mazeppa potensielt kan samarbeide med. Det er en fordel for Mazeppa å ha flere bedrifter samlet under et tak.
 
– Det er enklere for oss å samle ressurser fra forskjellige bransjer, som Jærtek i 13. etg. for å bygge et effektivt nettverk for kunden våre, sier Olsen.
 

Et attraktivt regionssenter 

Forum Jæren byr på en rekke ulike typer kontorlokaler for både små og mellomstore bedrifter. Visjonen bak Forum Jæren var å skape en ny bydel der læring, næring og kultur skulle virke sammen for at de ulike områdene gjensidig styrket hverandre.
 
Mer enn 300 mennesker jobber på Forum Jæren. Koblingen mellom næring, læring og kultur har bidratt til å gjøre Bryne til et regionssenter som tiltrekker seg flere og flere bedrifter og offentlige aktører.

– Største forskjellen ved å ha kontor i Forum Jæren er beliggenhet og et fagmiljø som passer Mazeppa bra, sier Olsen.  

– Største forskjellen ved å ha kontor i Forum Jæren er beliggenhet og et fagmiljø som passer Mazeppa bra, sier Olsen.Programvare for industrien
Mazeppa har lang erfaring innen industrien, bred kompetanse på ERP-systemer og implementering av forbedringsprosesser. Mazeppa har kunder som kjører ERP-systemene Infor LN (Baan), Infor M3 og er forhandler på RamBase fra Hatteland©.
 
Dette gjør at Mazeppa kan levere alternative løsninger og har erfaring fra både store og små virksomheter innenfor logistikk-, prosjektorientert stykk- og variantproduksjon, samt har en kundeportefølje som bekrefter dette. 

– Vi er klare med neste generasjon skybaserte forretningsløsninger hvor alt er inkludert i ett abonnement, og leverer standard løsninger som effektiviserer og forenkler interne prosesser. Våre kunder får den hjelpen de trenger i den digitale transformasjonen vi nå står ovenfor, sier Olsen.

For mer informasjon om oss se www.mazeppa.no
 
Mazeppa implementerer RamBase som den framtidige forretningsplattformen til produksjons- og prosjektvirksomheter. Denne plattformen støtter en stadig hyppigere frekvens på forbedringstiltak, hindrer utvikling av teknisk gjeld og inviterer organisasjonen til gjennomføring av fortløpende forbedringer, med lav risiko og klare gevinstmål.