Den smarte kontorløsningen for de små

Forum Flex er et kontortilbud på Forum Jæren for enkeltmannsforetak og småbedrifter.

dsc 4615
Linn Tove Torgersen i Tech4Hire har allerede funnet sin plass, men Tommy Kvia har ledig kontorplass til mange flere, og inviterer interesserte til å ta kontakt.

– Jeg flyttet hjem fra Oslo, men min arbeidsgiver Tech4Hire ønsket å beholde meg, og jeg ville fortsette å jobbe der, så da bestemte vi oss for å sette opp et fjernkontor i Rogaland. Jeg undersøkte litt hvor jeg kunne sette opp kontoret, og er veldig fornøyd med at det ble Forum Jæren. Her har jeg alt jeg behøver, og hvis jeg lurer på noe er det bare å ringe vaktmester Sjur – han fikser alt, sier Linn Tove, som de siste seks månedene har benyttet seg av Forum Jæren sin Forum Flex-løsning.

– Kom og prøv på korttidsleie!
En av de fremste fordelene med Forum Flex er at man ikke trenger å binde seg for en lang kontrakt.

– Det, kombinert med høyst overkommelige leiepriser, gjør at det er enkelt å komme og prøve i et par måneder om dette er noe for deg. Per i dag tilbyr vi to løsninger – et eget cellekontor eller kontorplass i landskap. Men Flex står for fleksibelt, så om noen har andre ønsker skal vi selvsagt kunne tilrettelegge for det, fastslår Tommy Kvia, daglig leder i Forum Jæren.

Trivelig arbeidsmiljø
Forum Flex-lokalene i fjerde og femte etasje i høyblokken på Forum Jæren er et tilbud til gründere, enkeltmannsforetak, ansatte med fjernkontor, samt mindre bedrifter som ønsker et forutsigbart leieforhold i trivelige lokaler sentralt på Jæren.

– Det er mange som sitter på hjemmekontor eller alene en annen plass som nok hadde hatt veldig godt av å komme inn i det fine miljøet vi har her på Forum Jæren. Ja, man får alle fasiliteter inkludert i Forum Flex, som kontormøbler, kantine, printing til kostpris, et lite kjøkken, samt tilgang til møterom, men vi merker at det først og fremst er det å bli en del av et kjekt arbeidsmiljø som trekker folk hit, sier Tommy.

– Her får jeg være en del av et trivelig fellesskap, og selv om vi jobber i ulike bedrifter har vi nesten blitt litt kollegaer. Det er hyggelig å ha noen å snakke med og spise lunsj med, sier Linn Tove, og lover at hun spanderer den første kaffen på nye leietakere i Forum Flex.

Anbefaler Forum Flex
Med sentral beliggenhet midt på Jæren, plassering like ved togstasjonen på Bryne og med gode parkeringsmuligheter i kjelleren, har Forum Jæren blitt et populært alternativ for et vidt spekter bedrifter og organisasjoner.

– Vi har et enormt mangfold. Forum Jæren er i dag hjem for over 50 bedrifter i ulike næringer – IT, olje, bygg og eiendom, bank, reklame, statlige og kommunale institusjoner, og ikke minst gründerarenaen i tredje etasje, som de som kommer inn i Forum Flex nok kan dra god nytte av, sier Tommy.

– Vi får være med på sosiale samlinger sammen med de mange bedriftene på huset, enten det er frokostmøter, foredrag eller yoga, så det er et veldig bra sted å bygge nettverk. Ellers elsker jeg plasseringen. Tech4Hire jobber mye inn mot oljebransjen, men jeg er veldig glad for at jeg slipper å sitte i kø ut til Forus hver dag for å komme meg på kontoret Forum Jæren er absolutt en bra plass å være, og jeg har ingen problemer med å anbefale Forum Flex til de det kan passe for, forsikrer Linn Tove


Lær mer om Forum Flex her - http://www.forumjaren.no/kontorlokaler/forum-flex