Deloitte satser fra Forum Jæren

Verdens største leverandør av revisjons- og rådgivningstjenester Deloitte flyttet inn i Forum Jæren januar 2020. Deloitte har tatt en sterk posisjon på Jæren og ønsker å ekspandere videre.
 

dsc 2125 s
Deloitte er et verdensomspennende selskap og en av de største leverandørene av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester, med 312.000 ansatte i over 150 land. Selskapet ble grunnlagt i 1845 og er registrert i Storbritannia. Hovedkontoret ligger i New York i USA.
 
I Norge er Deloitte til stede ved strategiske steder i store deler av landet, fordelt på 22 kontorer. De ansatte på Bryne-kontoret, har også kontor i Stavanger som naturlig knyttes sammen via jernbanen. Fleksibilitet for den ansatte og nærhet til markedet er veldig viktig for Deloitte.
 
– Vi ønsket å posisjonere oss på Bryne for å tilby fleksibilitet for våre ansatte og komme enda nærmere eksisterende og nye kunder i jærkommunene Time, Klepp og Hå. Det er et spennende næringsområde i Bryne og omegn, og vi har alltid hatt gode kunder fra dette området, forteller direktør Else Høyland Joranger i Deloitte. 

dsc 2130
Deloitte sitter i åpent landskap med seks arbeidsstasjoner i 7. etasje.​
 

Oversikt i signalbygget


Gjengen på Bryne er erfarne og har høy kompetanse. De føler seg godt tatt imot av både bedriftene i Forum Jæren og andre selskaper i området.

dsc 2133
 Et større møterom er godt å ha til kunder og intern bruk.

– Bygget i seg selv er helt fantastisk og jeg er kjempefornøyd med å ha lokale i signalbygget i Jærbyen. Å ta med kunder til 18. etasje skaper en magisk følelse. Det er en flott utsikt over kommunene som gir en god oversikt over regionen vår. Vi bruker ofte møte- og konferanserommene med våre kunder og andre bedrifter som har deltatt på frokostseminarene våre, forteller hun. 

Deloitte sitter i åpent landskap med seks arbeidsstasjoner i 7. etasje. Det har to møterom, og har mulighet til å utvide lokalet om de blir flere.

dsc 2132
Et mindre møterom hvor de ansatte kan jobbe i ro eller sammen med andre.  

– Jeg er heldig som får lov til å lede dette kontoret på åtte ansatte. Det er kjekke folk her på huset. Både de som drifter Forum Jæren, Jærsikten og andre leietakere. For oss var det kun Forum Jæren som var aktuell å ha kontor i. Det er et flott bygg med fin utsikt. Spesielt når du kommer deg opp i høyden. Bygget har nærhet til jernbanen og ligger midt i sentrum. Vi er jo nærme alt. 

bryne landskap 17 12
Flott utsikt fra etasjen.
 

En lokal pådriver og frokostseminarer


Deloitte har et godt samarbeid med Bryne Næringsforening og har sponsoravtale med Bryne Fotballklubb. I tillegg tilbyr de gratis frokostseminarer fra 18. etasje.
 
– Vi kjøpte 200 flasker med håndsprit i 2020 av Bryne FK som vi delte ut på arrangementer i Stavanger og Bryne. Vi tilbyr gratis frokostseminarer som alle kan komme på her i Forum Jæren. Det er korte frokostseminarer med dagsaktuelle temaer med frokost hos oss. Seminarene gir deg inspirasjon og kompetanse, før du drar videre på jobb. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på seminarene og vi har planer om mange flere, forteller hun. 

I fjor hadde Deliotte tre frokostseminarer som handlet om temaene cyberkriminalitet, avgiftsregler ved salg av eiendom, samt om analyseverktøyet Power BI. Alt var tilrettelagt etter smittevernreglene og vi hadde kjempebra oppmøte. Hvis du ikke vil gå glipp av fremtidige frokostseminarer kan du følge med på Deloitte sine nettsider.


Lang erfaring


Else har jobbet i Deloitte siden 2001, på kontoret i Oslo, og nå i Stavanger og Bryne.
Hun er spesialisert innen IFRS, konsolidering/konsern og prosjektrelaterte selskaper.

Hun har lang erfaring med å lede revisjoner for både små og store, og børsnoterte, foretak innen følgende bransjer: oljeservice, kraft, fornybarinvesteringer, media, bank, bygg- og anlegg og eiendom.
 
Deloitte er alltid på jakt etter flere samarbeidskunder. Er du en av de? Kom i kontakt med Deloitte her.
 
– Det viktigste for oss, er at vi er den foretrukne leverandøren av revisjon, rådgivning, konsulenttjenester og advokattjenester. Vi leverer med stor tillit og bryr oss om våre kunder og våre ansatte. Vi ønsker alltid at flere tar kontakt og bruker oss på disse tjenestene. Vi er klar, forteller hun.