Beste møteplassen på Jæren

Møtelokalene i 18. etasje på Forum Jæren byr på fantastisk utsikt, frihet fra forstyrrelser, topp teknisk utstyr, og førsteklasses service fra Mette og Else. – Det skal godt gjøres å finne et flottere sted å avholde møter på Jæren, mener Per Bergstad i Projure, som ofte benytter seg av fasilitetene. 

Advokatfirmaet Projure velger ofte å ta møtene i Vidsyn.
Advokatfirmaet Projure velger ofte å ta møtene i Vidsyn.
– Jeg er nesten litt skeptisk til å snakke for godt om Vidsyn fordi det kan bety mer kamp om plassen i møterommene her oppe, men sannheten er at dette er et fantastisk sted å ha møter, kurs og seminarer, enten man er leietaker på huset eller en ekstern aktør som vil ha en spesielt god plass å møtes, fastslår Per Bergstad, partner i advokatfirmaet Projure.

Les mer om Vidsyn

Åpent for alle
Det er nemlig ikke bare leietakere på Forum Jæren som har tilgang til disse flotte møtelokalene. Eksterne kan bestille frokostmøter, dagpakker eller kveldspakker.

– Alt kan tilpasses, så det er bare å ta kontakt, så lager vi et uforpliktende tilbud. Vi har mange faste kunder fra alle bransjer og alle steder på Jæren som velger å foreta mye av sin møtevirksomhet i Vidsyn, og får masse positive tilbakemeldinger. Etter så mange år har vi lært oss en del triks og vet hvordan vi kan bistå for å gjøre besøket hos oss best mulig, forteller Mette Vigre Rugland.

Vil du leie møterom i Vidsyn? 

Service helt på toppmette else i farten
Leietakere på Forum Jæren kan fritt benytte seg av de mindre møterommene i Vidsyn, hvis disse er ledige, som en del av husleien, og betaler da kun for servering. Projure, som holder til i ellevte etasje, benytter seg ofte av denne muligheten.

– Fasilitetene her oppe er helt supre, og vi velger ofte å avholde kurs og seminarer i Vidsyn. Her er man fri for forstyrrelsene som ofte dukker opp hvis man sitter i egne lokaler, og servicen Else og Mette gir er helt på topp, sier Per.

– Vi elsker de som holder til her på huset, og syns ingenting er kjekkere enn når de kommer opp til oss, enten det er for å benytte seg av møterommene våre eller bare for å ta en kaffi og en drøs, inviterer Else Strøm Larsen, og sier at de håper at de i år, i motsetning til uværsåret 2017, får mulighet til å dekke til på taket, slik at leietakere kan sitte der.

Vil din bedrift leie kontorer på Forum Jæren? 

Med rom for høye tankerhj%c3%b8rnerommet
Vidsyn byr på fire møterom av ulike størrelse og bruksområde, i tillegg til at skybaren kan benyttes som mingleområde.

– Nordsjøen og Høg-Jæren er de to største rommene, med plass til femti personer i hver, og de kan slås sammen til ett stort rom for 140 personer i kinooppsett. Vi har også møterom for mindre grupper. Avlange Lyefjell har plass til seksten, og passer perfekt for strategimøter og lignende, mens mitt favorittrom, Frøylandsvatnet, som også er det mest populære blant både leietakere på huset og eksterne, rommer åtte personer og fungerer ofte som lokale for styremøter, forteller Else.

– Alle møterommene våre er flerbruksrom, så brukerne kan få de satt opp nøyaktig slik de ønsker. Vi har nylig oppgradert det tekniske anlegget, blant annet med nytt lerret og ny prosjektor i det største lokalet og flatskjerm i Lyefjell. Alt fungerer slik det skal til enhver tid, mens kursverter til enhver tid er tilgjengelige for å bistå om det trengs. Det gjør at det her – som vi liker å si – er «rom for å tenke høye tanker», sier Mette.

Vil du avholde ditt neste møte på Vidsyn? Ta kontakt med Mette og Else!