Bedre nettverk i nytt lokale

Bryne Regnskap ønsket forandringer og tok grep. De hadde hørt mye godt om Forum Jæren og i januar 2021 flyttet de inn i 8. etasje. God betingelser og godt nettverk var noe som appellerte.
 

potretts
I 2014 ønsket Morten Sørlie en endring. Han forlot jobb i Statoil og startet opp Bryne Regnskap sammen med nåværende kollega Tormod Bø. Det var både kjekt og utfordrende å starte ny bedrift.
 
– Det hadde alltid vært en drøm å drive eget firma og ha firmaet på Bryne. Det er jeg veldig fornøyd med at vi har klart. Fra 2016 kom Tormod inn på banen. Vi hadde en avtale om å steppe inn for hverandre og fant ut at vi kunne drive Bryne Regnskap sammen. Det startet med en sakte oppbygging, og det løsnet i 2016, forteller daglig leder og autorisert regnskapsfører Morten Sørlie.
 

Bedre lokaler og nettverk


Regnskapskontoret ønsket å flytte til en plass med flere virksomheter under samme tak. Dessuten ser de det som en stor fordel å ha mulighet til å benytte seg av kantine, møterom og konferanserom i bygget.
 
Morten kjenner allerede til flere bedrifter i Forum Jæren, og har noen som kunder som holder til her i dag. Bryne Regnskap ønsker å dra nytte av hverandres nettverk og kjøpe tjenester av andre her på huset.

sofajpg
 
– Vi har fått nye, moderne lokaler og blitt kjent med nye folk. Vi ønsket å ha lokale sentralt i Bryne, spesielt siden de fleste kundene holder til her på Jæren. Vi har en stabil kundemasse og jevn økning i antall kunder og omsetning. Tanken er at vi skal bli flere etter hvert, da er det en fordel at utleier er fleksibel på mulighetene for å utvide her i etasjen eller i en annen, forteller Morten.
 

Erfarent regnskapskontor


Morten er utdannet siviløkonom, og har jobbet med regnskap og økonomi i over 15 år. Å være få har vært en styrke for Bryne Regnskap.
 
– Det er en fordel å være få. Det er få folk å forholde seg for kunden, og vi har en stabil kundemasse. Det er derfor få bytter av regnskapsfører. Bryne Regnskap leverer skybasert regnskapstjenester med gode systemer til kunder i hele Rogaland.
 
Bryne Regnskap er autorisert og medlem av Regnskap Norge. De er tre ansatte med lang erfaring innen ulike bransjer.