Alt klart for god jul

Vidsyn har lang erfaring med å arrangere julebord, og byr i år på mange valgmuligheter, inkludert Julebluesbord, Fnisefin jul, juleølsmaking med Mellombels, og selvsagt også det tradisjonelle julebordet. – Det begynner allerede å bli fullt, så vi anbefaler bedrifter og vennegjenger å ta kontakt så snart som mulig, sier Else Strøm Larsen og Tine Vaaland Sikveland.

Mette, Else og de andre koselige nissene på Vidsyn gleder seg til julebordsesongen.
Mette, Else og de andre koselige nissene på Vidsyn gleder seg til julebordsesongen.
Julebord er en glimrende anledning for kollegaer og venner å komme sammen og være sosiale utenfor hverdagen og de faste 
arbeidsrammene, og en mulighet til å nyte hverandres selskap i trivelige omgivelser, med velsmakende mat og drikke og god underholdning. Det er i hvert fall oppskriften som gjør at Vidsyn opplever stor interesse for deres julebord.
 
– Vi har ennå ikke nådd slutten på september, men allerede har vi solgt utrolig mange billetter til arrangementene, og en rekke bedrifter og vennegjenger har booket datoer for julebord både her på Vidsyn i 18. etasje av Forum Jæren, i kantinen i andre etasje, eller Unn deg-lokalene i første. Mange bedrifter fra både Klepp, Time og Hå som har hatt julebord her tidligere kommer tilbake i år, og vi får også mange nye julebordgjester, forteller salgsansvarlig for Vidsyn, Tine Vaaland Sikveland, som påpeker at Forum Jæren på grunn av nærheten til jernbanelinjen og mindre risiko for «lekkasje» fra julebordet ut i byen også er et meget attraktivt julebordlokale for bedrifter med tilholdssted i Sandnes, Stavanger og andre steder lenger nord i fylket.

Flott oppdekning og en uslåelig utsikt - gode ingredienser for et godt julebord.

– Vi tilbyr mange muligheter, og det inkluderer også julefrokoster og -lunsjer for de som ikke ønsker å ta den helt ut med julebord. Vi merker en klar endring fra i fjor med at folk nå er veldig tidlig ute og bestiller julebordet. Det er vi veldig glade for, for det betyr at bedrifter og privatpersoner tar seg råd til å kose seg, og det betyr også at vi får mye å gjøre, og det er alltid kjekt. På den tiden av året bor vi nesten her, og vi storkoser oss hver eneste dag, sier driftsansvarlig Else Strøm Larsen, som også tar ansvar for å holde kontroll i baren, slik at kollegaer skal kunne se hverandre i øynene på jobb på mandagen.

Vil du ha julebord på Forum Jæren? Les mer her! 

Mange bord å velge blant
Det er fullt mulig å kontakte Vidsyn og booke lokaler til et tradisjonelt julebord, men her tilbys også noe utenom det vanlige. bluesArrangementene begynner allerede 3. og 4. november med Julebluesbord. Her er det Jæren Bluesklubb, som har faste konserter på Forum Jæren hele året, som kaller inn til sin type julebord.

– Det var fullt hus og veldig god stemning i fjor. Her får man forsyne seg av fantastisk julebuffet, mens General Forsamling og Miss B & The BlueCats sørger for musikalsk underholdning av høyeste klasse. Hvis man er glad i å danse, er dette et julebord man ikke kan gå glipp av, fastslår Tine.

Les mer om Julebluesbordet her

Torsdag 30. november blir det en god start på julen for alle som er spesielt glad i god mat med tilpasset drikke. Vidsyn avholder da i samarbeid med Mellombels ølstove til et annerledes julebord, hvor det serveres en syvretters middag med nøye utvalgt øl til.

Stemning med musikk og latter
1. og 2. desember inviterer Steinar Lyse og Fnisekompaniet til lått og løye. «Fnisefin jul» byr på humor, sang og musikk, selvsagt akkompagnert av god julemat. Komikerne Pål Schreiner og Andreas Lagesen sørger for en pangstart, før show- og sangartisten Karin Hodne og musikeren Rolf Kloster holder gangen med synging og spilling videre utover kvelden.Fnisekompaniet inviterer til latter og musikk 1. og 2. desember.

– Det er veldig spennende siden dette er en gjeng som aldri har jobbet sammen før. Men det er unge, friske folk med mange nye, gode ideer som gjør at jeg er trygg på at dette blir en morsom og underholdende forestilling. Julebordunderholdning er ofte litt traust – det kan jeg love at dette ikke vil være – «Fnisefin jul» favner bredt og vil fenge både yngre og eldre, sier Steinar Lyse, som har regiansvar sammen med Brigt Skrettingland.

Les mer om Fnisefint julebord

– Ta kontakt!
Det vil bli en travel førjulstid for de ansatte på Vidsyn, men de er klare til å sørge for at alle besøkende får det de vil ha.

– Vi har et mål om å begeistre, og det er litt av grunnen til at vi tilbyr så mye variert. Noen liker blues, noen liker øl, noen liker stand-up. Noen liker å selv stå for underholdningen og trenger kun et lokale og mat, noen liker å være for seg selv, noen liker å være med andre, og noen liker ikke julemat. Vi er ikke vanskelige, så det er bare å ta kontakt, så skal vi finne det riktige alternativet for deg og dine, sier Else.

Kontakt Vidsyn på booking@vidsynbryne.no

fullsizerender%5b1%5d