5 års-jubileum i nye lokaler

Et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer feirer 5 års-jubileum som leietaker i nye lokaler i Forum Jæren. I 11. etasje får de kapasitet til flere kollegaer. 
 

dsc 0375 kopi
Torsdag 29. august inviterte Asplan Viak kunder, oppdragsgivere og forbindelser i Jær-regionen til et årlig treff i nye lokaler i 11. etasje. Rundt 30 stykk deltok på markeringen.
 

Større lokaler – flere muligheter

Asplan Viak er nå i gang med rekruttering av nye kollegaer.
img 0142 img 0135– Vi har pågående rekrutteringsprosess og det vil komme en kampanje i løpet av høsten. I første runde er det VA-ingeniører, men vi  ønsker også å rekruttere medarbeidere med vei-, plan- og arkitekturkompetanse. Økende oppdragsmengde er grunn til rekruttering, forteller kontoransvarlig og økonomimedarbeider Tone Mæland Langeland.

Markeringen er en god anledning til å presentere hva Asplan Viak holder på med.
 
– For oss er det ekstra stas å ha kontorer akkurat i Forum Jæren. Det er et prosjekt våre arkitekter bidro til fra idéfase til ferdig bygg. Bygget har en veldig god beliggenhet nær togstasjonen og ligger sentralt i et område som gir utvidete markedsmuligheter og tilgang på mer arbeidskraft enn det vi har fra kontoret i Stavanger, forteller avdelingsleder Kristian Ohr, avdelingsleder for Vann og miljø i Asplan Viak.

Asplan Viak har gjort noen endringer i lokalet slik de har fått det mer tilpasset sine behov. Bedriften disponerer halve etasjen, med kontorer, kontorplass i åpent landskap og stillerom for de som trenger mer ro. 

dsc 0375 kopidsc 0374 kopi
dsc 0371 kopidsc 0369 kopi
Asplan Viak har som visjon å bli den fremste arenaen for samfunnsutvikling. I denne visjonen forplikter de seg til å bidra til nye og innovative løsninger. Under markeringen fikk gjestene høre om hvordan gode planprosesser bør gjennomføres og lokale eksempel på bruk av nyskapende løsninger for håndtering av regnskyll i tettbygde strøk.

 Avdelingsleder Kristian Ohr for vann og miljø i Asplan Viak.
Det mest spektakulære arbeidet i år er kanskje Teknologiforum Jæren som kombinerer bruk av solceller med en veldig spennende arkitektur, og som skal huse et datasenter som leverer overskuddsvarme til Bryne, sier Ohr. 

Asplan Viak har både små og store oppdrag. Planlegging av nytt vannbehandlingsanlegg for IVAR på Langevatn er et av de største oppdragene Asplan Viak har, og det er ledet fra Brynekontoret i Forum Jæren.