Boklansering: Ayla the Fox

Onsdag 20. september lanseres endelig boken om verdens mest populære rev, Ayla the Fox, på Forum Jæren.

Ayla the Fox er verdt å lese om!
Ayla the Fox er verdt å lese om!
Forfatterne Leiv Magnus Grøtte og Silje Elin Matninsdal vil være tilstede på Vidsyn og fortelle om prosessen. Grøtte vil også lese utdrag fra boken, og selvfølgelig vil begge signere boken, som kommer direkte fra trykkeriet denne dagen. Arrangementet er fra kl. 19-21.

Ayla the Fox fikk stjernestatus verden over og har hundre tusen følgere på nett. Filmsnuttene om henne har blitt vist nærmere 100 millioner ganger og sammen med matmor Silje Elin Matninsdal har hun vært i ulike medier over hele verden. Det er ikke bare den billedskjønne Ayla folk har festet seg ved. Det er hele den betagende historien om det tette båndet mellom en revevalp og hennes matmor. Dette er en historie som begynte så flott, men endte så tragisk.

Her følger vi Ayla gjennom hennes første og eneste leveår, fra hun blir hentet som valp på pelsdyrfarmen - til hun en dag ett år senere forsvinner. Hele verden fulgte med i den intense leteaksjonen som varte i flere uker, der Ayla til slutt blir funnet død. I boka kommer vi tett på Ayla og blir kjent med en egenrådig og leken personlighet med villstyrige instinkter som aldri kunne temmes. De mange underlige påfunnene hennes er kanskje et utslag av nettopp det. I boka kan du lese om det fantastisk flotte livet Ayla fikk leve sammen med matmor Silje. Alternativet i fangenskap på pelsdyr- farmen snakker vi ikke om.